RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Сніг в листопаді це нормально: якої погоди чекати у середу і коли прийде похолодання

Попри прогнози деяких синоптиків, у середу, 15 листопада в Україні не варто чекати снігу, хоча така погода є нормальною для листопада. Проте, все ж у деяких областях дощитиме, а погода буде похмурою.

Про це розповіла синоптикиня Наталка Діденко на Facebook-сторінці.

"Давайте не будемо хвилюватися про сніг чи, точніше, мокрий сніг у другій половині листопада, бо це нормально для цієї пори року. Тим більше, що сніг вже трохи пролітав місцевостями, а в Карпатах навіть снігопади вже були", - пояснила вона.

За словами Діденко, у середу, 15 листопада над Україною спостерігатиметься, так звана, "циклонічна депресія" – область низького атмосферного тиску із центрами найнижчого цього ж тиску.

Читайте також: Україну в листопаді накриє хвиля морозів: якого числа різко впаде температура

Дощі варто чекати на заході, півдні та подекуди невеликі на півночі України. При цьому на сході та в центральних областях буде щільна хмарність, а опадів не прогнозується, як і сильного вітру.

Температура повітря на більшості територій України коливатиметься від +3 до +8 градусів вночі та +8+12 вдень. Натомість на півдні країни стовпчики термометрів підіймуться до +8+12 градусів вночі, а вдень температура становитиме +10+15 градусів.

У Києві 15-го листопада очікується хмарна волога погода. Протягом дня температура повітря триматиметься на рівні близько +9 градусів.

Раніше ми писали, що незабаром в Україну прийде похолодання з мокрим снігом.

  • Вас також може зацікавити:

Зима прийде раніше: коли у листопаді у Києві випаде сніг

Чи чекати на люті морози та снігопади цієї зими: прогнози синоптиків

В Україну йде зима з першим снігом: що чекати від погоди на новому тижні