RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Коли настане кінець війні: астролог озвучила прогноз на 2024 рік

2024 року війна, розв'язана в Україні Російською Федерацією, не закінчиться, але ЗСУ зможуть звільнити більшу частину України.

Про це у коментарі Gazeta.ua повідомила астролог Олена Максимова.

Читайте також: Бог війни Марс знову стане прихильним до України, листопад принесе багато хороших змін: відео

За її словами, повного припинення вогню у 2024 році не буде, але українські військові можуть звільнити більшу частину українських земель. Незабаром також ЗСУ зможуть повернути кримський півострів.

"З 5 січня підемо вперед і зможемо закріпитися на вигідних позиціях. Другий серйозний ривок побачимо з квітня по червень. Це буде справжній прорив. Звільнимо багато територій. Масові обстріли з боку Росії не злякають, а розпалять в українцях ще більше люті. збирати на дрони та знищувати ворога," - розповіла Максимова.

За її прогнозом, у другій половині наступного року у РФ виникнуть труднощі з мобілізацією, але Україні не потрібно розслаблятися. Перемога, на яку ми зараз так чекаємо, вимагатиме найсильнішої самовіддачі.

"Доведеться відновлювати країну і нарощувати військовий потенціал, щоб ворог не наважився повторити наступ. Зірки вказують, що перемога буде у жовтні 2025 року", - назвала можливу дату Максимова.

Раніше ми писали про те, що, за словами тарологів, війна між Україною та РФ триватиме мінімум до 2029 року у тому чи іншому вигляді.

  • Вас може зацікавити:

Найбільша мрія всіх українців: що кажуть тарологи, шамани та провидці про закінчення війни в Україні

Кремль готовий закінчити війну: таролог дала прогноз щодо переговорів та кардинальних змін у РФ

Україна переможе, але не армією: астролог розповів, яким і коли буде кінець війни