RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

З тепла у лютий холод: коли будуть найсильніші морози і коли чекати потепління, карти

Осінь довго балувала українців теплою погодою - навіть у жовтні температура повітря була майже літньою. Проте з середини листопада зима поступово почала вступати у свої права і незабаром в Україні вдарять морози до -10 градусів.

Якою буде погода в Україні з 22 по 25 листопада розповідає "Апостроф" із посиланням на "Укргідрометцентр".

Так, у середу, 22 листопада, найхолодніше буде на сході країни - на Луганщині уночі стовпчики термометрів опустяться до -10 градусів. При цьому температура удень коливатиметься від -6 до -4 градусів. Загалом, середня температура на сході вдень становитиме 0...-2 градуси, а на Запоріжжі очікується плюсова температура. На півночі та в центрі термометри покажуть -4...-2 градуси, а ближче до півдня - +5...+9 градусів. На заході також ударять незначні морози - -4...-2 градуси. Проте це не стосується Закарпатської області - там стовпчики термометрів підіймуться до +6 градусів і погода буде сонячною. Також, по всій Україні очікується сніг або дощ зі снігом. Просто дощитиме лише у південних та Закарпатській областях, де буде плюсова температура.

Читайте також: Дощ перетвориться на мокрий сніг: де чекати негоди у вівторок

У четвер, 23 листопада, стане ще холодніше. На Харківщині уночі стовпчики термометрів опустяться до -12 градусів. При цьому удень на сході температура повітря коливатиметься у межах -2...-6 градусів. На півночі та в центрі термометри покажуть -2...-4 градуси, а на заході - 0...-2 або ж +2...+4. Традиційно, найтепліше буде на півдні країни - +3...+6 градусів. Сніжитиме у Тернопільській, Львівській, Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській, Чернігівській та Сумській областях. Сонячна погода очікується у Закарпатській області та на півдні України.

У п'ятницю, 24 листопада, в Україні різко потеплішає і температура повітря вдень в усіх областях буде плюсовою. Незначні морози вночі очікуються лише на сході країни. Загалом, на півночі та сході термометри покажуть +2...+4 градуси. У центрі та на півдні термометри піднімуться до +5 градусів, а в Криму - до +11. На заході середня температура становитиме +4...+8 градусів. Опади у вигляді дощу або мокрого снігу з дощем очікуються на територіях західних, північних та східних областей.

У суботу, 25 листопада, погода по всій Україні буде майже такою ж, як і днем раніше. По всій Україні очікується плюсова температура вдень у межах +2...+6 градусів. При цьому, у всіх областях передбачаються опади. У центрі, на півдні та сході - це буде дощ з проясненнями, а на півночі та на заході дощитиме зі снігом.

Раніше ми писали, чого чекати від цього тижня українцям - зима вже набула своїх прав.

  • Вас може зацікавити:

До -6 і місцями дощі: синоптики попередили про складну погоду у вівторок

Аномальне потепління в Україні посилиться: кліматолог дала прогноз погоди на зиму

Аномальний грудень: яка погода очікується в Україні наприкінці року