RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

ЗСУ просунулися в напрямку Мелітополя і біля Бахмута: звіт ISW і карти боїв

Збройні сили України продовжили наступальні операції у західній частині Запорізької області та просунулися в напрямку Мелітополя.

Про це йдеться в аналітичному звіті Інституту вивчення війни (ISW) .

Читайте також: Збили майже половину: Наєв показав ефектні кадри знищення "Шахедів"

Луганська область

ISW повідомляє, що російські війська продовжували наступальні операції вздовж лінії Куп'янськ-Сватово-Кременна 25 листопада, але підтверджених успіхів не досягли. Російські блогери стверджували, що російські війська просунулися в районі Сіньківки.

Український Генштаб повідомив, що українські сили відбили російські атаки поблизу Сіньківки, Петропавлівки та Іванівки на Куп'янському напрямку ; поблизу Стельмахівки на Сватівському напрямку ; та поблизу Серебрянського лісництва на Кремінному напрямку. Російські джерела 25 листопада стверджували, що українські війська просунулися на південний схід від Куп'янська та атакували вздовж лінії Куп'янськ-Сватово-Кременна.

Донецька область

За словами ISW, 25 листопада українські сили продовжували наступальні операції під Бахмутом, але не просунулися вперед.Український Генштаб повідомив, що українські сили продовжували наступальні дії на південь від Бахмуту.

Російські війська продовжили наступальні операції поблизу Бахмута і, як повідомляється, досягли незначних, непідтверджених успіхів 25 листопада.

Російські джерела стверджували, що російські війська просунулися в промисловому районі та поблизу залізничної станції Ясинувата-2 від Кам'янки та поблизу Авдіївського коксохімічного заводу. Спікер об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського спрямування Олександр Штупун заявив, що російські війська знизили інтенсивність авіаударів і скоротили кількість бронетехніки, що діє на Авдіївському напрямку, але досі проводять піхотні атаки.

"Південна вісь"

За словами ISW, українські війська 25 листопада продовжили наступальні операції у західній частині Запорізької області, але не досягли будь-яких заявлених чи підтверджених успіхів. Генштаб України повідомив, що українські війська продовжили наступальні операції у напрямку Мелітополя.

За словами ISW, російські війська 25 листопада продовжили наземні атаки в західній частині Запорізької області, але не досягли будь-яких підтверджених успіхів. Український Генштаб повідомив, що російські війська безуспішно атакували поблизу Роботиного та Новопокровки.

Раніше ми розповідали, що відомо про наслідки масованого удару РФ за 25 листопада по Україні.

  • Вас може зацікавити:

Пруть з усіх боків, про мирних не думають: офіцер ЗСУ про ситуацію в Авдіївці

В Україні можуть демобілізувати військових: кого це торкнеться

Майже всі 100%: в Повітряних силах уточнили кількість збитих "шахедів"