RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

СБУ влаштувала окупантам в Криму справжнє "свято": відео і всі подробиці атаки

Сьогодні вранці, у вівторок, 5 грудня, на військових об'єктах окупантів у Криму пролунали вибухи, які влаштували фахівці Служби безпеки України.

Про це інформує Суспільне з посиланням на джерела у спецслужбі.

Читайте: Посейдон воює в ЗСУ: шторм в Криму знищив майже два десятки окупантів

"Так наша спецслужба привітала окупантів з Міжнародним днем волонтера та вкотре нагадала, що українська земля у прямому сенсі горітиме у загарбників під ногами", — наголосив співрозмовник.

За попередніми даними, в районі селища Багерове українські безпілотники вразили російську радіолокаційну систему "Небо-М", стоянку гелікоптерів, радіолокаційну систему П-18 "Терек", а також систему управління зенітно-ракетних підрозділів "Байкал-1М".

За інформацією кримських пабліків, вранці два БПЛА атакували нафтобазу "Морський Нафтовий термінал" у Феодосії, де було чутно багато вибухів. Один дрон здетонував у повітрі – на територію нафтобази впали лише уламки, другий упав за 70 метрів від одного з резервуарів.

Через атаки окупантам довелося перекривати кримський міст. Рух було зупинено о 3:25, а відновлено – о 7:37. Таким чином, перекриття офіційно тривало 4 години 12 хвилин.

Міноборони країни-агресора відрапортувало, що російська ППО нібито знищила 22 українські безпілотні літальні апарати та ще 13 перехопила над акваторією Азовського моря та територією Криму.

Нагадаємо, що у ході диверсійної операції українських військ біля населеного пункту Маяк на мисі Тарханкут у Криму, бійці ГУР пошкодили чотири швидкісні катери та знищили не менше 30 російських окупантів.

  • Вас зацікавить:

Українські військові висадилися в Криму: спецпризначенці показали відео операції

Український десант у Криму: яка була задача спецоперації на Тарханкуті

Рейд спецпризначенців в Крим: в ГУР показали бій "Артану" з окупантами, відео