RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Українські військові висадилися в Криму: спецпризначенці показали відео операції

У Головному управлінні розвідки Міноборони України показали відео диверсійної операції українських військ біля населеного пункту Маяк на мисі Тарханкут у Криму.

Про це повідомляє пресслужба ГУР.

Читайте також: В ГУР розкрили деталі "бавовни" на мисі Тарханкут у Криму: вибух потрапив на відео

"Вночі 24 серпня відбулася операція ГУР МО України за підтримки ВМСУ в тимчасово окупованому Криму. Спецпідрозділи на плавзасобах висадились на берег в районі населених пунктів Оленівка і Маяк. Під час виконання завдання українські оборонці вступили в боєзіткнення з підрозділами окупанта. В результаті, противник зазнав втрат серед особового складу, знищено ворожу техніку. Також в українському Криму знову замайорів державний прапор", - йдеться у повідомленні.

Також наголошується, що всі цілі та завдання виконані. Після завершення спецоперації українські захисники без втрат залишили місце подій.

"Окупаційна адміністрація Криму не коментує події, попри масові звернення місцевих жителів. Єдине повідомлення стосується начебто "знищення боєприпасів за встановленим графіком. Українські Сили Оборони і надалі надаватимуть окупантам допомогу в знищенні боєприпасів, техніки та живої сили”, - додали в ГУР.

"Підрозділ ГУР МО "Артан" показав частину відео, на якому виконує бойове завдання на території Криму. Деталі операції обіцяють надати згодом", - повідомляє "Апостроф".

Як відомо, у населеному пункті Маяк знаходиться база 3-го радіотехнічного полку у складі радіотехнічних військ Повітряно-космічних сил ЗС РФ. Також на тарханкутському півострові розташований радіолокаційний вузол - РЛК "Небо-М" та РЛС "Каста-2Е2". По периметру підготовлені позиції для систем ППО.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в ГУР розкрили деталі "бавовни" на мисі Тарханкут у Криму.

Вас також може зацікавити:

В Криму партизани підняли на горі прапор України

В Криму потужна "бавовна": знищено російський комплекс "Тріумф"

Багато хто збанкрутує: є дві тенденції, які хвилюють людей в Криму