RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Потужні молитви до Святої Анни для майбутніх матерів про заступництво і зачаття дитини

У суботу, 9 грудня, православні віряни вшановують Святу Анну. Її вважають покровителькою подружнього життя. Жінки, які не можуть завагітніти, звертаються до святої Анни, щоб вона подарувала їм довгоочікувану радість.

"Апостроф" зібрав сильні молитви до святої Анни, які допоможуть у складних життєвих ситуаціях.

Читайте також: Новий календар ПЦУ: всі дати православних свят на 2024 рік

Історія

Анна та її чоловік Іоаким жили у щасливому шлюбі, але жінка до старості не могла мати дітей. Вони постійно молили Бога, щоб подарував їм нащадка і ці молитви були почуті. Одного разу Анні явився архангел Гавриїл та повідомив про народження дівчинки Марії, яка стала матір'ю Ісуса Христа. Тож тепер мама Богородиці є покровителькою всіх жінок, які не можуть мати дітей.

Безплідні сім'ї постійно звертаються до святої з проханням допомогти вилікувати хвороби та подарувати нове життя. Особливу силу молитви до святої Анни мають в день Успіння, яке щороку відзначають 7 серпня.

Є особлива молитва, яка справді творить дива. Багатьом жінкам, які протягом кількох років не могли завагітніти, після щирих слів таки вдалося зачати дитину.

Молитва до святої Анни, яка допомагає завагітніти

"Почуй нас, Божих рабів Твоїх (імена подружжя), Всемогутній і Милосердний Всевишній, хай нашими молитвами буде послана допомога Твоя. Молимо, будь поблажливий, Боже, до молитовних слів наших, згадай Свій закон про збільшення людського роду і будь Покровителем нашим, та з Твоєю допомогою збережеться встановлене Тобою ж. Господи, Ти зміг створити своєю силою могутньою з нічого - все, і започаткував початок у безмежному світі існуючого: створив людину за образом своїм, і найвищою таємницею освятив подружжя союз з церквою. Зглянься, Всевишній Боже, на рабів своїх (імена подружжя), з'єднаних подружнім союзом, які молять про допомогу Твою, нехай прийде на нас милість Твоя божественна, нехай станемо плідними і зможемо ми побачити синів і дочок своїх, до 3-го і 4-го роду, і до глибокої старості доживемо і прийдемо в Небесне Царство через Господа Бога Ісуса нашого Христа. Амінь".

Заступницька молитва до Святої Анни

"Із серцем, повним найщирішої пошани, припадаю перед Тобою, блаженна свята Анно! Ти – це упривілейоване й особливо улюблене сотворіння, яке своїми надзвичайними чеснотами й святістю заслужило собі в Бога на найвищу ласку: дати життя скарбниці всіх ласк, тій блаженній між жінками, Матері Воплоченого Слова, Пресвятій Діві Марії. Прошу Тебе, наймилостивіша Свята, зволи прийняти мене до числа Твоїх праведних слуг. Обіцяю Тобі, ціле моє життя вірно Тебе почитати. Візьми мене під Свою могутню опіку й випроси мені в Бога ласку, щоб я дбав(-ла) за ті чесноти, якими Ти так щедро була прикрашена. Випроси мені, щоб я пізнав(-ла) свої гріхи й правдиво жалував(-ла) за них, живо любив Ісуса й Марію та вірно й постійно сповняв(-ла) обов’язки свого стану. Визволи мене з усіх небезпек цього життя й прийди до мене з поміччю в годині моєї смepті, щоб я спас(-ла)ся й дістав(-ла)ся до неба і там разом з Тобою, найщасливіша Мати, величав(-ла) і вихваляв(-ла) Боже Слово, що сталося чоловіком у лоні Твоєї Пресвятої Доні, Діви Марії. Амінь".

Молитва майбутньої матері за заступництвом Святої Анни

"Преславна мати Анно, Всевишній Господь зробив тебе захисницею і заступницею всіх вагітних. Ревно прошу тебе, поблагослови мене і дитя моє, яке я ношу під серцем, і нехай обдарує його Господь благими задатками. Усвідомлюючи, що вже тепер, перед пологами, я відповідаю за моє дитя, благаю Тебе про допомогу. Випроси для мене побожне життя, святу молитву і благочестиві думки. Свята мати Анно, допоможи мені у важкий час моїх пологів. Дай мені тоді міцне терпіння і жертовну любов до Бога. І нехай незабаром стане дитя моє, дитям Божим через святе Хрещення, а через добре виховання - вірним дитям Святої Церкви Господа. Свята мати Анно, на тебе покладаюся. Амінь".

Раніше "Апостроф" писав, як змінився календар свят в Україні з початку війни.

  • Вас також може зацікавити:

Собор Пресвятої Богородиці: нова дата та традиції

Коли святкуватимуть Великдень у 2024 році: названо точну дату

В Україні переглянуть державні свята та пам'ятні дати: Зеленський поділився деталями