RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Потрібні різнороби, офіціанти та кухарі: озвучено зарплати у Буковелі

На гірськолижному курорті Буковель, де власники кафе та ресторанів встановили космічні ціни на їжу, потрібен обслуговуючий персонал на вельми гідну зарплату.

"Апостроф" розповідає, представники яких професій можуть працевлаштуватися на гірськолижному курорті.

Читайте також: ТЦК зроблять план за пів години: на трасі в Буковель помітили сотні авто, відео

Так, одна з компаній шукає енергійного та відповідального помічника на кухню - різнороба. Серед обов'язків підтримувати команду шеф-кухарів у підготовці та приготуванні смачної піци та інших страв для клієнтів, допомагати у підготовці інгредієнтів для приготування піци та інших страв, обслуговувати обладнання та утримання робочого місця у чистоті та порядку, допомагати у виконанні різноманітних кулінарних страв. задач на кухні. Також серед вимог: бажання працювати на кухні та новому. Вміння працювати у швидкому темпі та зберігати відповідну якість приготування страв. Пропонується конкурентна заробітна плата 15-20 тисяч гривень на місяць та регулярні премії та чайові (від 50 до 200 грн на день).

Готель, розташований на гірськолижному курорті Буковель, запрошує на роботу офіціанта або офіціантку. Вимоги: бажання працювати та розвиватися у ресторанній сфері, готовність до навчання та командної роботи, знання стандартів обслуговування та іноземних мов. Серед обов'язків приймання замовлень, консультація відвідувачів на замовлення страв та напоїв, обслуговування відвідувачів у залі, проведення грошових розрахунків по касі, облік посуду та матеріально-технічних засобів, відповідальність за техніку безпеки. Пропонується працевлаштування у повній відповідності до вимог законодавства про працю, безплатне житло та харчування, стабільна заробітна плата та дружній молодий колектив. Заробітна плата: ставка 13 - 18 тисяч гривень на місяць та чайові від 100 до 500 гривень на день.

Також один із закладів шукає кухаря української кухні. Пропонується ставка від 21 до 38 тисяч гривень на місяць та додатково відсоток продажу ресторану (від 50 до 1000 гривень на день).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українці помітили сотні авто на трасі у Буковелі.

  • Вас також може зацікавити:

Із затриманих сформують батальйон: фото і відео рейду ТЦК по спортзалах Ужгорода

Ужгород передав "естафету": ТЦК перевірили спортзали Мукачева та Хуста, відео

Повістки будуть вручати через мейл: що готують військовозобов'язаним під Новий рік