RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Повії відправили до Кобзона шістьох військових РФ: деталі "спецоперації" в окупованій Горлівці

У результаті української спецоперації в "Донецькій народній республіці" українки, які прикинулися жінками легкої поведінки, ліквідували шістьох російських військових.

Про це повідомляє "Апостроф", посилаючись на російські пабліки.

Читайте також: Росія втратила в Україні ще 5 офіцерів: серед убитих два підполковники, фото

"Наших військових дедалі частіше атакують молоді диверсантки. Нова трагедія сталася в ДНР, убито шестеро офіцерів", - йдеться у російському Telegram-каналі "Кремлівська табакерка".

Там зазначили, посилаючись на джерела у Генштабі та "МВС ДНР", що під час чергової диверсії у Горлівці загинуло одразу шестеро офіцерів. Відомо, що п'ятеро - зі Збройних Сил РФ та один офіцер поліції.

Подія сталась кілька днів тому. За даними одного зі співрозмовників, офіцери вирішили "розважитись" і "зняли трьох молоденьких повій". Дівчат привели у приватний будинок, де проживали двоє із загиблих.

Повідомляється, що в тому будинку наступного дня виявили тіла шістьох убитих офіцерів. Всі вони загинули від куль пістолетів, троє загиблих мали ножові поранення.

За даними експертизи, до статевого акту ні в кого із жертв не дійшло.

Силовики нарікають, що противник застосовує новий спосіб атаки по високопоставлених військових - руками "молодих диверсанток".

Паблік нагадує, що подібний випадок стався у Сімферополі, де дві дівчини на смерть отруїли 28 осіб в одній із військових частин.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Збройні сили України ліквідували чергового високопоставленого російського офіцера, який командував мобілізованим полком.

  • Вас також може зацікавити:

В Україні ліквідували російського генерала, який командував окупантами у Придністров'ї та на Донбасі: фото

Під Бердянськом "закобзонили" чергового російського генерала: фото

Скільки топ-офіцерів Росії потрапили на "концерт Кобзона": дані інфографіки за 500 днів великої війни