До Буковелю туристи їдуть за емоціями, активним відпочинком та релаксом, однак скільки не плекай насущне, а їсти хочеться завжди.
"Апостроф" вирішив провести невеличкий екскурс ресторанами Буковелю та підготувати читача до цін, з якими він стикнеться, поїхавши туди на відпочинок.
Читайте також: Буковель & Закопане: скільки коштує відпочинок на курортах України та Польщі
Ресторан "Montblanc"
У готелі "Redisson" розташований один із найпрестижніших закладів Буковелю, де не вдасться швидко перекусити, залишивши 100-200 гривень, і далі піти на прогулянку. Тут частують різноманітною їжею міжнародної кухні. За знайомі кожному страви потрібно заплатити:
- морозиво (50 г) – 80 грн;
- еспресо чи американо – 100 грн;
- борщ (350 г) – 290 грн;
- цезар з куркою (250 г) – 360 грн;
- паста карбонара (240 г) – 390 грн;
- котлета по-київськи з картопляним пюре – 390 грн;
- смажене філе лосося (170 г) – 510 грн.
Ресторан "KOLYBA"
У цьому закладі туристи можуть посмакувати автентичною українською кухнею. На вибір відвідувачів – багато гуцульських страв, м'ясо та риба, домашні вареники, голубці, елітний алкоголь:
- сирна тарілка (280 г) – 375 грн;
- олів’є з курячим філе (250 г) – 215 грн;
- вареники з картоплею (225 г) – 219 грн;
- борщ на ребрах (300 г) – 219 грн;
- деруни з грибним соусом (275 г) – 255 грн.
Ресторан "Козачок"
Ще один зразок традиційного закладу з усіма атрибутами української культури, який приємно здивує цінами. В дизайні інтер’єру ви побачите рушники, глиняний посуд, національні костюми, гобелени тощо. Поїсти можна як хачапурі, так і канапки з млинцями. Або кров’янку по 80 грн за 100 г. Ціни незвичайні як для курорту Буковель: на двох можна добре пообідати, витративши до 600 грн.
Ресторан "Kurin"
Цей ресторан пропонує різні страви української та європейської кухні, причому не дорогі. Гості можуть посмакувати їжею в інтер’єрі дерев’яної хати з неймовірно красивим розписом стін:
- банош із бринзою (250 г) – 190 грн;
- вареники (230 г) – 230 грн;
- деруни (300 г) – 240 грн;
- холодець (300 г) – 240 грн;
- голубці з м’ясом (300 г) – 250 грн;
- салат з куркою (200 г) – 255 грн;
- м’ясна нарізка (500 г) – 980 грн.
Раніше ми писали про те, що співробітники ТЦК провели рейд елітними закладами Балоги на Закарпатті.
- Вас також може зацікавити:
Скандал набирає обертів: в оздоровчому комплексі в Косино помітили символи "Великої Угорщини", фото
До Буковеля повістки не доїжджають: військовий розповів, як ТЦК працює "за дзвінком"
А на армію грошей "нема": у Буковелі цього року відпочивають за космічними цінами