RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Співробітники ТЦК провели рейд елітними закладами Балоги на Закарпатті: з’явилися фото

Рейди ТЦК у Закарпатській області продовжуються - представники військкоматів навідалися до елітних закладів Мукачева, якими володіють українські політики.

Про це пише місцеве видання "Гроза".

За даними журналістів, мобільні групи ТЦК та поліції завітали до закладів Eventum Hall в Мукачеві та "Дарлін", якими володіють українські політики Віктор Балога та Василь Петьовка відповідно.

Читайте також: Скандальний рейд ТЦК у Косино: стало відомо, скільки затримано ухилянтів

На оприлюднених журналістами кадрах можна помітити біля закладів кілька одиниць спецтранспорту та озброєнних військовослужбовців, які оточили периметр під час проведення рейду.

"Працівники Закарпатського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки показали, що в області не існує недоторканих закладів та недоторканих бізнесменів чи політиків", - додали журналісти, коментуючи рейди ТЦК до закладів українських політиків.

На момент публікації матеріалу керівництво закладів Eventum Hall та "Дарлін" не коментувало інформацію щодо візиту представників ТЦК.

Віктор Балога - український політик і державний діяч, народний депутат України чотирьох скликань. Член депутатської групи "За майбутнє".

Василь Петьовка - український політичний діяч, народний депутат України двох скликань. Член депутатської групи "Довіра". Є двоюрідним братом Віктора Балоги.

В Україні десятий рік триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З 24 лютого 2022 року триває повномасштабна війна. Процес вручення повісток - це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов'язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у воюючій країні. Варто не забувати, що обов'язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни - завтра вона може прийти до тебе.

Раніше ми розповідали, що працівники ТЦК під час рейду вигнали на вулицю клієнтів оздоровчого комплексу Косино.

Вас може зацікавити:

Буковелю приготуватися: співробітники ТЦК влаштували рейд в елітний комплекс відпочинку на Закарпатті, відео

У Києві співробітники ТЦК прийшли до спортзалу, де займається нардеп Тищенко: фото

"Полювання" на качків і розваги в Буковелі: фото, відео і всі подробиці рейдів ТЦК