RU  UA

Під акомпанемент "Кинджалів": навіщо Путін влаштував масовану атаку під час "прямої лінії"

14 грудня російські терористичні війська запустили по Україні аеробалістичні ракети Х-47М2 "Кинджал" з літака МіГ-31К у день "прямої лінії" президента РФ Володимира Путіна не випадково.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів військово-політичний оглядач групи Інформаційний спротив Олександр Коваленко.

Читайте також: По Україні втретє за добу запустили "Кинджали": в Дніпрі пролунали вибухи

"Якщо ми говоримо про "Кинджали", то вони не запускалися з серпня цього року, тобто досить тривалий час. І так співпало, що їх вирішили російські окупаційні війська запустити в той самий день, коли Путін влаштував свою "пряму лінію" так звану. Це співпадіння? Думаю, що ні", - каже експерт.

За його словами, у ніч на 14 грудня по території України був достатньо великий наліт дронів-камікадзе, а вдень спостерігали, як під час та після завершення його "прямої лінії" в повітряному просторі Росії постійно перебували перехоплювачі МіГ-31К. Після чого розпочались пуски Х-47М2 "Кинжал".

"Це багато про що каже. По-перше, це каже про те, що Путін – це такий собі недоГітлер. Гітлер був дуже закомплексованою особою і він не відчував впевненості в своєму ораторському мистецтві, коли в натовпі були люди, які його критикували. Але він вийшов з цієї ситуації як – він підсилював своє ораторське мистецтво штурмовиками "СС". Так саме я провожу паралель з Путіним", - зазначив військово-політичний оглядач.

Вдарили "Кинджалами", щоб відчувати впевненість в тій ситуації, в якій опинився не тільки Путін, а й вся Росія, вважає він.

"Щоб відчувати впевненість в тому, що він говорить, десь там в Саваслейці злітає МіГ31К, і по всій Україні лунає повітряна тривога. І після цього будуть пуски ракет. Ось вона, велика Росія, ось я, великий диктатор. І це тільки підкреслює його шизофренічну маніякальну натуру", - резюмував Олександр Коваленко.

Нагадаємо, 14 грудня російські терористичні війська вкотре підняли в небо літак МіГ-31К, який здійснив запуск ракет.

  • Вас також може зацікавити:

Росія заявила про новий "рій дронів": що про них відомо

Дальність польоту - до 800 км: в Україні створили секретний дрон, камікадзе, фото

Київ атакували 10 балістичними ракетами: нові кадри наслідків російського удару