RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Повістки роздаватимуть на блокпостах? ТЦК на Київщині запровадять нові методи роботи

В Обухівському районі на Київщині ТЦК запроваджують новий метод роботи по мобілізації чоловіків до армії: планується обладнати спеціальні блок-пости, на яких представники комісій будуть перевіряти документи та виписувати повістки.

Про це повідомив екс-нардеп Ігор Мосійчук.

Читайте також: Батальйон "Аркадія": співробітники ТЦК прийшли з повістками в елітні ресторани Одеси, відео

Відповідно до документу, який оприлюднив Мосійчук, такі заходи заплановані на термін з 15 грудня 2023 по 15 січня 2024 року. Інформацію про результати роботи цих блокпостів передаватимуть до Обухівської районної військової адміністрації щоп'ятниці.

Як ми повідомляли раніше, співробітники ТЦК продовжують рейди містами України. Нещодавно вони почали перевіряти маршрутки Одеси та ресторани Кривого Рогу. Окрім того, повістки продовжують роздавати у ресторанах по всій країні: зокрема, у соцмережах повідомили про перевірку ресторанів у Кривому Розі та Одесі, де поліція разом із співробітниками Територіального центру комплектування перевіряли документи відвідувачів.

Раніше ми писали про те, що в ТЦК придумали революційний спосіб вручення повісток.

  • Вас також може зацікавити:

Чи можуть сільські голови виписувати повістки: адвокат розставив всі крапки над "і"

Цього разу від ТЦК ніхто не тікав: в нічному закладі Полтави військовим влаштували прийом з танцями, відео

Рейди по спортзалах України: ще в одному місті шукають ухилянтів

В Україні десятий рік триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З 24 лютого 2022 року триває повномасштабна війна. Процес вручення повісток - це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов'язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у воюючій країні. Варто не забувати, що обов'язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни - завтра вона може прийти до тебе.