RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"За документами ми те село вже давно взяли": як в армії РФ малюють картинку для телевізора, відео

У черговому аудіоперехопленні російський окупант розповів про "перемоги" Росії лише на папері та безвідповідальне ставлення керівництва до солдатів.

Про це повідомляє "Оперативний ЗСУ".

Читайте також: Авдіївка "з'їдає" росіян: у Путіна шукають вже інші "перемоги"

Так, росіянин поскаржився по телефону дружині про те, що на телебаченні показують "правильну" картинку, а насправді ситуація не відповідає дійсності.

За його словами, керівництво заявляє про взяття позицій, які лише на паперах окуповані, тоді як території перебувають під контролем української влади.

"У нас по "галочці" взагалі "ворота" взято. "Ворота" вони називаються, де хохли заїжджають, там розвозять собі продовольство, боєприпаси. А якщо ми ці ворота візьмемо - ми їм перекриємо дорогу. У нас по галочці взагалі взяті ці" ворота". Вже, виявляється, давно взяті за документами. Тому ні авіації, ні підтримки нічого немає. 200 людей поклали і ще покладуть - чому ні?", - повідомив він.

При цьому командування замовчує реальні втрати особового складу.

"Вони навіть 200-х не витягують, щоб не платити... безвісти зниклими оголошують... 36-й полк стояв. Вони заїхали без техніки, без мінометів, без усього - просто людей закинули", - зазначив він.

Окупант зауважив, що така поведінка є особливістю російського менталітету, коли у ЗМІ - одне, а в реальності - зовсім інше.

"Наша дурість російська, вона як була, так і є. Нікуди від неї не подітися! Зате он по телевізору як гладенько все", - додав росіянин.

Нагадаємо, за останніми даними Генштабу, російські війська продовжують активно атакувати Авдіївку, штурмують на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському та Мар'їнському напрямках.

  • Вас також може зацікавити:

ЗСУ відбили кілька позицій біля Авдіївського коксохіму: звіт ISW і карти боїв

"Бавовна" завітала в п'ять областей РФ: в ГУР розкрили деталі наймасовішої атаки дронів

Вбитих вивозили цілий день: партизани розповіли про успішні удари ЗСУ по військовій частині в Джанкої