RU  UA

Росія кидає величезні сили на 5 напрямків: які є зараз проблеми у окупантів

Росія не може забезпечити наступальні операції по всьому фронту у 1,3 тис. кілометрів, оскільки не має достатніх резервів.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів ексглава Служби зовнішньої розвідки, генерал армії України Микола Маломуж.

Читайте також: Авдіївка "з'їдає" росіян: у Путіна шукають вже інші "перемоги"

За його словами, хоч президент РФ Володимир Путін заявляв, що ресурсу достатньо, однак це не так, що підтверджують розвіддані.

"Вже нема тих резервів, про які він говорив, що неміряні ресурси – міряні, я глибоко знаю розвідінформацію про те, що у них величезна проблема, особливо з пілотованими військами", - зауважив він.

Однак на конкретних напрямках, де ставлять завдання і особисто Путін контролює, Авдіївка, Мар’їнка, Бахмут, Сватове-Кремінна, Лиман, де пріоритет для української оборони, туди кидають величезні сили і збільшують контингенти.

"Оце така сьогодні тактика ворога. Але чи досягне (вона результату, - Апостроф)? Я вважаю, що ні. Всі посили Путіна не увінчалися успіхом. В даний момент найголовніше в цих секторах поряд з тим, що ми не допускаємо ворога, щоб він зробив прориви, це те, що ми знищуємо великі резерви. Тому я думаю, звітувати Путіну на Новий рік буде нема чим", - наголосив Микола Маломуж.

Нагадаємо, за даними Генштабу, російські війська продовжують активно атакувати Авдіївку, штурмують на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському та Мар'їнському напрямках.

  • Вас також може зацікавити:

ЗСУ відбили кілька позицій біля Авдіївського коксохіму: звіт ISW і карти боїв

"Бавовна" завітала в п'ять областей РФ: в ГУР розкрили деталі наймасовішої атаки дронів

Вбитих вивозили цілий день: партизани розповіли про успішні удари ЗСУ по військовій частині в Джанкої