RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

VIP-відпочинок "без мобілізації" на Буковелі: чи відкупаються на курорті від ТЦК

Російські ЗМІ дуже активно ширять інформацію про те, що популярний в Україні гірськолижний курорт Буковель, став прихистком для VIP-ухилянтів від мобілізації.

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки розповів чи так це насправді.

Читайте також: Буковель без ТЦК? В мережі показали великі черги до підйомників

Отже, ворожі ЗМІ пишуть, що "у Буковелі можна врятуватися від мобілізації за гроші" та що "власники готелів у Буковелі платять співробітникам військкоматів, аби ті не заважали VIP-гостям. Однак, як стверджує Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, це цілковита неправда.

У Центрі запевняють, що представники ТЦК мають повний доступ на територію Буковеля, про що пресслужба курорту повідомила в коментарі проєкт StopFake.

"Буковель є вагомим платником податків до державного та місцевого бюджетів, який продовжує підтримувати економіку держави під час війни. На території курорту проходять реабілітацію після фронту тисячі українських військових. Тисячі робочих місць, створені курортом та суміжними галузями, дають можливість людям з усієї України утримувати свої родини", – додали представники курорту.

Раніше ми писали про те, що на трасах Буковеля кататися небезпечно, оскільки там почались масові "ДТП" через наплив відпочивальників.

  • Вас також може зацікавити:

До Буковеля - "з вітерцем" у гаманці: скільки коштує доїхати на курорт на таксі

Прайс з видом на Говерлу: в мережі показали ціни алкоголю на Буковелі

Буковель розважається: в мережі показали нові відео з найдорожчого курорту України

В Україні десятий рік триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З лютого 2022 року триває повномасштабна війна. Процес вручення повісток - це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов'язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у воюючій країні. Варто не забувати, що обов'язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни - завтра вона може прийти до тебе.