RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

"Таємний Санта" готує подарунки: найкращі ідеї для привітання колег на Новий рік

У новорічні свята є чудовий спосіб відчути себе Санта Клаусом і порадувати колегу подарунком. Для цього вигадана цікава гра "Таємний Санта".

"Апостроф" зібрав деякі ідеї для святкових презентів.

Читайте також: Чи відпочиватимуть українці на Новий рік і Різдво: скільки буде вихідних

Що таке "Таємний Санта"

"Таємний Санта" - це обмін подарунками у період новорічних свят. Гру можна проводити в сім'ї (тоді родичі дарують подарунки один одному) або на роботі (обмін подарунками між колегами).

"Таємний Санта": як грати

Всі учасники гри отримують повідомлення на електронну пошту або записку, з інформацією про свого "підопічного": його хобі та вподобання в подарунках. Ви повинні вибрати подарунок для людини, виходячи з її уподобань, і анонімно передати їй. Гра базується на сумлінності учасника, адже можна просто нічого не дарувати людині. Тому гарантії, що ви отримаєте подарунок, якщо братимете участь, немає.

"Таємний Санта": що подарувати

Настільна гра

Це завжди чудова можливість весело провести час. Тим більше, що можна вибрати настільну гру в офісній тематиці. Сьогодні магазини пропонують дуже великий вибір на будь-який смак та гаманець. А ще настільні ігри можна згодом грати всім разом.

Календар для робочого столу

Бюджетний подарунок точно оцінить колега на роботі. Можна вибирати класичні варіанти або пошукати щось креативніше для людей з почуттям гумору. Також на ринку України можна знайти по-справжньому унікальні календарі для робочого столу: квітучий (кожен лист пізніше можна висадити і з нього виросте рослина), "вічні" тощо.

Набір кави

Якщо у вашому офісі немає кавоварки чи кавоварки, смачна кава стане чудовим подарунком для колеги, який любить пити цей напій на роботі. А ще до подарунка можете додати набір сиропів із різними смаками.

Тренажер для кисті

Еспандер - це дуже практичний та корисний спортивний інвентар, який не займає багато місця, але допоможе тим, хто довго сидить за комп'ютером, користується мишкою та набирає тексти. Є еспандери різноманітної форми, тому вибрати один до душі буде зовсім нескладно.

Подарунок від "Санти"

Стати офісним Санта Клаусом і роздайте своїм колегам невеликі мішечки з солодощами, фруктами, приємними дрібницями, новорічними листівками.

Ланч-бокс

Ще один дуже корисний та бюджетний подарунок. Якщо ваш колега часто приносить обід з дому, ланч-бокс стане можливістю зробити його здорову звичку ще приємнішою. Якщо у вас є можливість, вибирайте ланч-бокс із функцією підігріву, але така модель обійдеться дорожче.

Плед

Взимку пледів точно багато не буває. Такий подарунок може стати в пригоді не тільки вдома, а й на роботі. Особливо якщо колега часто мерзне на робочому місці. Перед тим, як купувати плед, подумайте, які кольори сподобаються співробітнику.

Безпровідна зарядка

Портативна бездротова зарядка порадує колегу і виглядатиме чудово на робочому столі. Але слід звернути увагу на сумісність док-станції зі смартфоном вашого співробітника.

Мотиваційний плакат

Мотиваційний плакат допоможе прикрасити робоче місце. Вибирайте мотиваційні гасла, які піднімуть настрій та допоможуть покращити атмосферу в офісі.

Настільний біокамін

Якщо бюджет у вас не дуже обмежений, можете придивитися до такого подарунка. Це гарна та оригінальна річ, яка допоможе підняти настрій. Тим більше, що такий біокамін не виділяє диму або неприємного запаху.

Адвент-календар

Сьогодні у магазинах можна знайти різноманітні адвент-календарі. Це спеціальні набори подарунків з 12 або 24 віконцями, які потрібно відкривати по одному щодня. Такий новорічний подарунок дарує позитивні емоції у передноворічні тижні.

Блокнот або щоденник для записів

Важливий подарунок, який нагоді. Канцелярія завжди залишається на першому місці серед корисних подарунків колегам. Ви можете вибрати різні форми та кольори блокнотів, а також додати до нього маркери, наклейки, набір кулькових ручок.

Подушка для офісного стільця

Подбайте про здоров'я своїх колег та подаруйте їм подушку для стільця, яка допоможе правильно розподіляти вагу тіла. Тепер у співробітників точно перестане хворіти спина, хоч би як довго вони сиділи за робочим комп'ютером.

Масажер для шиї

Шия надзвичайно втомлюється під час сидячої роботи. Тому масажер для шиї стане дуже корисним подарунком, адже він допоможе розслабити м'язи після важкого робочого дня. Можна знайти різні варіанти, наприклад, із додатковою функцією підігріву зони масажу.

Подарунковий сертифікат

Подарунковий сертифікат на покупки в улюбленому магазині - корисний та практичний подарунок. Колега зможе сам вибрати, що йому зараз потрібне. А ще такий подарунок зручний тим, що можна подарувати, якщо ви працюєте віддалено.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українці святкуватимуть Різдво Христове, згідно з новоюліанським календарем.

  • Вас також може зацікавити:

Різдво по фен-шуй: де поставити і як правильно прикрасити ялинку

Церковний календар на грудень: повний перелік свят

Новий календар ПЦУ: усі дати православних свят на 2024 рік