Лайм

Що подарувати колезі на Новий рік 2024: ідеї універсальних та приємних подарунків

Підготуйте презент, який точно викличе радість

На Новий рік подарунки варто підготувати не лише для близьких, але і для людей, з якими ви проводите доволі багато часу, - для ваших колег. Які саме презенти їм зробити, аби вони були не лише приємними, а і корисними - читайте на сторінці далі.

Читайте також: Які подарунки не слід дарувати на Новий рік: вони можуть образити і засмутити.

Фото: pinterest

Практичні дрібниці

Гарним подарунком може бути, наприклад, стильна ручка, зручний блокнот-органайзер, килимок для миші чи настільна лампа. Ці речі доповнять робочий простір і точно не будуть зайвими.

Кавовий або чайний набір

Оберіть якісний продукт, який, як ви гадаєте, може сподобатися отримувачу. Також можна пошукати в магазинах одразу готовий подарунковий набір, до якого входить не лише кава чи чай, а також і подарункова чашка.

Канцтовари з оригінальним написом

Це можуть бути не звичайні блокноти, зошити чи ручки, а речі з іменем вашого колеги, наприклад. Просто зробіть замовлення завчасно та порадуйте людину приємним сюрпризом.

Солодощі

Якщо ви знаєте, що отримувач точно оцінить такий подарунок, купіть набір вишуканих шоколадних цукерок чи інших солодощів. Якщо ж бажаєте зробити презент більш кориснішим, оберіть замість солодкого набір горіхів, сухофруктів чи навіть смачних сирів.

Читайте на тему: Готується з простих інгредієнтів: як приготувати торт "Пінчер" з вишнею на Новий рік.

Фото: pinterest

Рослини

Вони миттєво створюють відчуття затишку та добре виглядають і на робочому столі, і на домашньому підвіконні. Оберіть рослину, яка буде не надто вибагливою у догляді, але при цьому буде радувати око людини своїм вічнозеленим виглядом.

Потрібні аксесуари

Наприклад, це може бути бездротовий зарядний пристрій, динаміки Bluetooth чи стильна підставка для телефону – ці речі є доволі безпрограшним варіантом.

Книга

Цей варіант вам може знадобитися у тому випадку, якщо ви добре знаєте читацькі вподобання вашого колеги. Якщо це так, тоді біжіть до книжкового магазину та оберіть новий твір від його улюбленого автора.

Набори свічок

Такі речі теж дозволяють створити затишну атмосферу і вдома, і в офісі, якщо це потрібно. Тому оберіть щось із приємним ароматом, красиво запакуйте та подаруйте вашому колезі.

Читайте на нашому сайті: Топ-6 ідей новорічних подарунків для чоловіка: варіанти на будь-який бюджет.

Фото: pinterest

Підписка

У сучасному світі більшість людей користується послугами передплати стрімінгового сервісу, адже це зручно та дає більше свободи для вибору контенту. Подаруйте людині, наприклад, підписку на Netflix чи інший подібний стрімінг, який дозволить насолодитися чудовими фільмами чи програмами.

Подарункові карти

Це може бути подарункова карта в онлайн-магазин косметики чи будь-який інший - у такому випадку ви точно не прогадаєте, адже людина купить саме те, що їй буде потрібно.

  • Також ми розповідали, в яких кольорах не варто зустрічати Новий рік-2024: Дерев'яний Дракон їх не любить.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня