RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 червня

21 червня

Всі новини

Зарплати військових у 2024 році: кому і скільки зараз платять

В Україні з 1 січня зарплати військових не змінять, а грошова допомога залежатиме від того, які завдання виконують військові.

Про це йдеться у матеріалі "OBOZ.UA".

Читайте також: Відкупитися від фронту: яку "броню" вигадала влада для заможних

Стрілки, які не залучені до виконання бойових завдань, у січні отримають 20 587 грн. Водночас військові такої ж спеціальності (стрілок), які виконують бойові завдання, можуть отримувати значно більше – 50 587 грн. Найбільшу зарплату отримають учасники бойових дій. Вони можуть розраховувати на 120 587 грн на місяць.

100 тисяч гривень отримують бійці протиповітряної оборони та ракетних військ, а також артилеристи, які завдають вогневої поразки противнику без умови перебування у зоні бойових дій. Такі виплати бійці отримують із 29 вересня, раніше таким військовим приходило на карту по 30 тисяч гривень.

50 тисяч гривень отримують військові зі складу командування та штабів, які здійснюють управління частинами та підрозділами. Нарахування провадиться з 29 вересня, раніше вони отримували по 30 тисяч гривень. 30 тисяч гривень – військові, які розміновують території за межами зони ведення бойових дій. Нарахування здійснюється з 29 вересня.

Поранені військовослужбовці у січні можуть розраховувати на зарплату у розмірі 20 тисяч гривень. Інструктори одержують від 15 до 30 тисяч гривень, строковики – 6 тисяч, а курсанти по 2350 гривень.

Раніше "Апостроф" писав про те, де в Україні найбільше платять менеджерам.

  • Вас також може зацікавити:

Готові платити 55 тисяч: у Києві шукають водія на специфічну роботу

В Україні пенсіонеру готові платити до 130 тисяч: можна і без вищої освіти

Готові взяти студента: де продавцю пропонують 35 тисяч гривень на місяць