RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

В Україні вдень знов буде "мінус": синоптик назвав дату похолодання

У другій половині тижні в Україні очікуються опади у вигляді снігу та мокрого снігу. Вночі - до шести градусів з позначкою мінус.

Про це повідомляє Meteoprog.

Читайте також: Тепло і багато опадів, але без "сюрпризів" не обійдеться: прогноз синоптика на січень-2024

У четвер, 25 січня, утримається нестійка погода з опадами у вигляді снігу, мокрого снігу, часом з дощем. Подекуди налипання мокрого снігу, тумани, на дорогах ожеледиця. Вітер південний із переходом на західний, 7 – 12 м/с, вдень місцями пориви, 15 – 20 м/с. Температура повітря вдень +1...+6 °С. У східних областях та у Карпатах вдень близько 0 °С.

Вплив атмосферних фронтів продовжиться у п'ятницю, внаслідок чого пройдуть опади у вигляді снігу, мокрого снігу, у Приазов'ї та Криму з дощем. Подекуди налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер на Лівобережжі змінних напрямків, 3 - 8 м/с, на Правобережжі північно-західний, 7 - 12 м/с. Температура повітря вночі -2...+3 °С, вдень -1...+4 °С.

27 січня очікується невеликий сніг, мокрий сніг, у західних областях помірні опади. Подекуди тумани, на дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3 - 8 м/с. Температура повітря вночі 0...-5 °С, вдень -2...+3 °С.

У неділю очікується невеликий сніг, мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3 - 8 м/с. Температура повітря вночі -1...-6 °С, у Карпатському регіоні та на крайній півночі -6...-11 °С, вдень -4...+1 °С.

Нагадаємо, народний синоптик дав прогноз на лютий.

  • Вас також може зацікавити:

Якою буде зима 2023-2024 - прогноз на зимові місяці

До України ідуть дві потужні хвилі снігопадів: дати і карта погоди

Чи прийде весна в Україну раніше? Народний синоптик дав прогноз на лютий