RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Вторгнення інопланетян і не тільки: які фантастичні пророцтва давала Ванга

Знаменита болгарська провидиця Ванга зробила кілька резонансних передбачень про кардинальні зміни, що відбудуться на нашій планеті найближчим часом. Вона передрекла насильницьку смерть Путіна, встановлення комунізму, а також світ без голоду і подорожі в часі.

Ці та інші передбачення покійної болгарської провидиці опублікувало британське видання Mirror.

У наш час, коли провидиці, віщунки, мольфари та екстрасенси видають свої пророцтва ледь не з кожної праски, до передбачень баби Ванги все одно дослухаються навіть сильні світу цього. Адже багато її пророцтв збулися ще за життя знаменитої віщунки. І не один світовий лідер, свого часу наніс їй особистий візит, аби дізнатися більше, ніж скажуть соціологи та політологи.

Читайте також: Війна чи мир? Пророцтва Ванги, Нострадамуса та мольфара Нечая на 2024 рік

Отже, баба Ванга передбачила, що вже в 2024 році у Росії буде вбито президента. Очевидно йдеться про Володимира Путіна, причому він буде вбитий "своїм співвітчизником". Але його смерть поставить світ перед лицем іще більшої невизначеності. Крім того, якась "велика країна" вже цьогоріч використає проти ворога біологічну зброю. В результаті світ зануриться в глибоку економічну кризу та хаос.

Баба Ванга також передбачила навіть хакерські атаки на інфраструктурні об'єкти, які залишать людей без питної води та енергоресурсів.

Але болгарська провидиця вказала також і на деякі позитивні моменти. Зокрема, медики знайдуть ліки від хвороби Альцгеймера та онкозахворювань, а також станеться великий технологічний прорив у квантових обчисленнях. Крім того, після 2028 року на Землі не буде голоду.

Вона також передбачила, що в 2076 році на планеті почне встановлюватись комуністичний лад.

Є в її арсеналі провидінь і більш віддалені пророцтва. Так, провидиця передбачила, що в 2304 люди навчаться подорожувати у часі. Однак після інопланетного вторгнення світ зануриться у темряву. І крім того, орбіта Землі "зміниться", що призведе до радикальної зміни клімату на нашій планеті.

Ми також писали, що знайдено пророцтво старця Антонія про закінчення війни.

  • Вас також може зацікавити:

Диявольський наступник Путіна і крихкий мир на Землі: що пророкував Нострадамус на 2024 рік

"Це вже буде не біда": відомий мольфар відповів, коли закінчиться війна

Для перемоги України є коридор можливостей: карпатський мольфар назвав "дати сили"