RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Безугла знову "наїхала" на Залужного: у хід пішли прямі образи

Скандальна народна депутатка від провладної партії "Слуга народу" Мар’яна Безугла знову вибухнула шквалом негативних емоцій у бік головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Цього разу вдалася до відвертих образ.

Про це нардепка написала у соцмережі Facebook.

Читайте також: Що чекає на Україну у випадку відставки Залужного: експерт озвучив прогноз

Так, Безугла опублікувала фото головкома, де заявила, що він нібито "вживає алкоголь".

"Деякі поширюють фото, що вгорі. Майте на увазі, що тут такий вигляд не із-за суворого сонця окопів (він дуже рідко вибирається бодай з кабінету, не те що з Києва), а із-за алкоголю, вибачайте. І це біда серед генералітету, до речі. Мало того, генерал шантажує, що у разі відставки, не залишиться в ЗСУ, а звільниться через … ВЛК. Це типовий трюк, здорових у нас немає, є недообстежені. І генералітет навіть за моїх скромних особистих спостережень провертав це дуже багато разів. Ну, а далі блогерство, чи ще щось, "я робив, мені не дали" і т.д.", - написала вона.

У зв'язку з цим нардепка припустила, коментуючи спростовані чутки про його звільнення, що краще б це сталося раніше.

"Внизу - щойно опубліковане Залужним фото, ось воно вже ближче до реалій: паркет, кум Зубанича Шаптала, нахабний погляд, домашній одяг замість кителя… Не коментуючи чутки, скажу, чим швидше б це сталося, тим більше у нас шансів вирватися з поверхневого пекла нищення людей не тільки росіянами, а заскорузлою власною радянською армією. Це шанс на зміни. Шанс на план 2024", - додала Безугла.

У коментарях під цим дописом прихильників вищеописаної теорії не знайшлося. Користувачі пишуть слова обурення у зв'язку з черговою зухвалістю нардепки.

Нагадаємо, увечері 29 січня мережу сколихнула звістка про звільнення головнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного, однак згодом у канцелярії президента запевнили, що глава держави Володимир Зеленський не підписував подібних наказів.

  • Вас також може зацікавити:

Гучний скандал з Безуглою: в НАТО відповіли щодо звинувачень на адресу Залужного

Безугла "торпеда": чого досягла скандальна "слуга" нападками на Залужного

Чи звільнятимуть Залужного і Наєва: Умєров розставив крапки над "і"