RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

На Україну знов насувається потужна хвиля снігопадів: дата і карта погоди

Синоптики попередили про нову потужну хвилю снігопадів, яка невдовзі зайде на територію України. Її слід очікувати зранку 3 лютого.

Про це свідчать дані сервісу моніторингу погоди Ventusky.

Читайте також: Зима в Україні буде аномальною: відомий синоптик дав прогноз на сезон 2023/2024

За цією інформацією, в останній місяць зими після тривалого потепління очікується різка зміни погоди. В країну знову йдуть снігопади.

Зранку 3 лютого сніжна хвиля зайде з крайнього заходу та частково півночі України, захопивши Львівську, Рівненську, Тернопільську, Закарпатську та Чернівецьку, Житомирську, Вінницьку, Київську та частково Чернігівську області.

Вранці стовпчики термометрів опустяться до мінус 2 градусів за Цельсієм, а вдень - піднімуться до 4 градусів тепла. Через перепади температур можливе небезпечне явище - крижаний дощ (позначено на карті знаками оклику). Це стосується Чернівецького регіону.

Станом на 17.00 дня сніжна погода охопить більше областей, рухаючись в напрямку сходу. Водночас, опади припиняться у західних областях. Однак снігопади дістануться півночі, півдня та частково сходу.

Під вечір, близько 23.00, потужна хвиля снігопаду переміститься на схід. У західних, північних та південних областях - без опадів.

Нагадаємо, народний синоптик дав прогноз на лютий.

  • Вас може зацікавити:

Тепло і багато опадів, але без "сюрпризів" не обійдеться: прогноз синоптика на січень-2024

Якою буде зима 2023-2024 - прогноз на зимові місяці

В Україні зліпили сніговика-гіганта: фото