При виборі якісного сала необхідно ретельно підійти до вибору, щоби не зіткнутися з небажаними наслідками.
"Апостроф" зібрав деякі правила для успішного вибору цього продукту.
Читайте також: Як змінились ціни після свят на рибу та ікру в Києві - інфографіка
Експерти запевняють, що дійсно вибрати якісне та смачне сало досить просто. Є два основні показники, які підкажуть вам усе, що вам потрібно знати. Для цього необхідно витратити трохи більше часу та бути уважним.
Для початку перевірте зовнішній вигляд продукту та його запах. Жовтий колір, зерниста текстура та безліч спецій сигналізують про небезпеку. Шукайте сало з білою глянсовою поверхнею.
Друге правило свідчить, що купівлі слід звернути увагу на товщину шкіри. Саме від цього залежить, наскільки продукт буде м'яким. Крім того, наявність щетини також може бути небезпечною для здоров'я. Краще зовсім без неї.
Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Україні впали ціни на один з основних продуктів.
- Вас також може зацікавити:
Вітаміни на стіл взимку: які сезонні фрукти і за скільки можна купити в Києві
В Україні подорожчають продукти: названо дату
Чи є у вас яйця? Чому в Росії стрімко зростають ціни на продукти