RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Стрітення Господнє: потужні молитви про щастя, здоров'я та удачу

У четвер, 15 лютого, віряни відзначають велике свято за старим календарем - Стрітення Господнє. У цей день йдуть до церкви, щоб помолитися, поставити свічки за здоров'я рідних і близьких. Молитви, навіть прочитані вдома, допоможуть повернути щастя, здоров'я та удачу.

"Апостроф" публікує найсильніші молитви, які потрібно читати у день Стрітення Господнього.

Читайте також: Дати для весілля в 2024 році: як обрати найкращий день

Як правило у церкві молитви читають перед іконою Стрітення Господнє. Можна молитися також вдома, попередньо придбавши у церкві свічку, яку називають Громниця. Саме молитви, промовлені перед нею, наділені особливою силою.

Молитва Ісусу

"Господи наш Всемилостивий. Як Тебе Діва Марія принесла до храму на уклін, так і ми просимо за дітей наших, дітей Твоїх. Захисти їх від печалей і скорбот, захисти від нечистого і осади в дyшах радість буття. Стань їх надією і опорою в житті і ми, раби грішні, будемо молити за них Тебе і Ангелів, які проповідують Слово Твоє. Амінь"

Молитва Господнє про щастя

"О, Всевишній Господи! Я прошу тебе подарувати мені щастя земне і благо духовне. Молю, почуй мене в цей світлий день, не відрікайся від мене, дай мені сил. Прости мене грішного і відпусти всі гріхи мої, бо каюся я і бажаю стати на шлях істинний, щоб бути ближче до тебе, мій Господь. Молю Тебе, подаруй мені щастя, благополуччя і радість в житті. В ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь".

Молитва про здоров'я

"О, премилосердний Боже, Отче, Сине і Святий Душе, що Тобі в Нероздільній Трійці поклоняємось і Тебе славимо! Зглянься милостиво на раба Твого (ім’я) недужого, відпусти йому всі провини його, подай йому зцілення від хвороби, поверни йому здоров’я і сили тілесні, подай йому довге й щасливе життя, земні й духовні Твої блага, щоб він разом з нами приносив подячні молитви Тобі, всещедрому Богу і Творцеві нашому. Амінь".

Молитва до Богородиці про щастя

"Цариця Небесна, прийми молитви раба Божого (ваше ім'я). Перед тобою, Богоматір, схиляюся і тільки тобі можу свої таємниці відкрити. Тільки тобі, Свята Діва, відомо все, чим живу, чим дихаю і що попросити хочу. Моє серце просить свободи, наповнення, йому важко без щастя і підтримки твоєї. Благаю тебе, висвітли мій шлях до щастя швидкого, яке своїм світлом осяє все моє життя. Не покидай мене, Божа Матір. Я довіку буду славити Ім'я твоє. Амінь".

Молитва до Миколая Чудотворця про удачу

"О святий угоднику Божий Миколай, ти швидкий наш заступник і у всіх скорботах і неприємностях помічник! Допоможи грішному рабу Божому (ваше ім'я) скрасити сумне і тяжке життя, попроси Господа подарувати мені прощення всіх гріхів від самого народження і юності моєї. Нехай душа моя позбудеться від вічної муки, а життя наповниться щастям і світлом. Допоможи мені встояти перед усіма проблемами, знайти удачу і впевненість у завтрашньому дні. Я не перестану славити Ім'я твоє, Отця, Сина і Святого Духа. Нині і на віки віків. Амінь".

Нагадаємо, раніше ми публікували новий церковний календар на 2024 рік.

  • Вас також може зацікавити:

Які прізвища в Україні мають "церковний слід": повний список

Чи можна вірянам ненавидіти росіян? Філарет пояснив слова з Біблії про любов до ворога

Археологи виявили біблійне місто Содом, за легендою знищене Божим гнівом