RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

В армію "з розумом": військовий пояснив, як підготуватися до служби і куди краще піти

Сучасна українська армія ще дуже недосконала структура, тому вона потребує людей, які мають знання, досвід, "клепку в голові" й здатні змінити на краще та модернізувати військо.

Про це в ефірі Громадського радіо наголосив військовий Петро Кошуков.

Військовий, який до повномасштабного вторгнення був продюсером міжнародних новин, підкреслив, що наразі немає нічого важливішого, ніж стати на захист своєї країни.

Читайте: Скільки можна мобілізувати чоловіків без загрози економіці: озвучена цифра

За його словами, участь у бойових діях може стати новим викликом та досвідом для дорослого чоловіка, який вже має досягнення у цивільному житті. Або ж, навпаки, той, хто не зміг стати успішним, має можливість змінити своє життя у ЗСУ.

Водночас він рекомендує охочим пристати до лав ЗСУ все ж таки не йти одразу у ТЦК, бо, на його думку, це насправді "ризиковий спосіб потрапити в армію". Він підкреслив, що існує маса різноманітних способів "зайти з розумом", наприклад, скористатися рекрутськими ініціативами.

"Крім того, можна використовувати своїх знайомих, свої соціальні зв’язки, зв’язуватися з людьми, які вже в армії, говорити, спілкуватися, виходити на контакт з військовими частинами. Дуже часто військові частини, оскільки там дефіцит людей, вони охоче йдуть на інтерв’ю. Вони цікавляться людьми, і якщо ви підійдете одне одному, ви можете потрапити в нормальну частину. Відповідно до ваших навичок, мотивації, навіть фізичного, морального здоров’я і стану", - розповів він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Україні посилюють мобілізацію.

  • Читайте також:

Як за законом, повинні вручатися повістки: у ТЦК спростували 10 міфів

Цифра збільшується: в ЗСУ озвучили кількість відгуків на вакансії за два місяці

Чотири тисячі правок: коли Рада зможе ухвалити законопроєкт про мобілізацію