RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Відпочинок у березні: куди в Україні поїхати з дитиною на канікулах

І хоча весняні канікули у школярів не такі тривалі, як хотілося б самим дітям, батьки все ж таки відвезти свою дитину на відпочинок та оздоровлення у цікаві місця.

"Вікна" підготували добірку "відносно безпечних" у нинішній ситуації локацій, які зроблять канікули незабутніми.

Читайте: Відпочинок у Карпатах в кінці зими: які зараз ціни на курорті

У березні ще можна кататися на санках, лижах і сноубордах, адже сніг в Карпатах часом лежить до квітня.

Цікавим дозвіллям в Карпатах також стануть маршрути по гірських хребтах, де можна спостерігати красиві весняні пейзажі, коли вся природа прокидається від зимової сплячки.

Чудовою ідеєю стане організація сімейної фотосесії з дітьми серед приголомшливих весняних пейзажів Карпат.

Активний відпочинок для всієї родини можна організувати в мотузковому парку Буковелі. Тут багато атракціонів на будь-який смак: дерев’яні платформи, мости та гойдалки, тарзанки, канатні переходи, сходи.

Можна відвідати Етно-парк Гуцул ленд, розташований на території Буковелю, за озером Молодості. Етно-парк Гуцул ленд перенесе вас у захопливу історію про життя та побут горян українських Карпат. Це також територія із зоопарком, де живуть у природних умовах свійські, екзотичні, дикі тварини та птахи, від яких будуть у захваті не тільки діти, а й дорослі.

Відвідини Парку Диноляндія в Карпатах зробить вашу подорож казковою і пам’ятною. Адже це перший в Україні Парк живих Динозаврів та Гігантських комах у селі Поляниця, неподалік гірськолижного курорту Буковель. Це такий собі парк роботизованих тварин минулого та сьогодення. Крім того, там безліч атракціонів.

Ще одна чудова місцина, яка порадує діток: Гедзьо парк легед Яремче.

Окрім того, можна відвідати чудові історичні міста: Львів, Івано-Франківськ, Ужгород, Луцьк, Кам’янець-Подільський, Чернівці, Тернопіль. Там є багато чудових місць для розваг та відпочинку.

Якщо є потреба в оздоровленні, можна побувати в місцях термальних вод — Моршин, Трускавець, Велятино, Косино, Берегово, Нижнє Солотвино.

Відвідайте з дітьми Зоопарк Лімпопо у Львівській області в селі Мединичі. Діти будуть у захваті від спілкування з тваринами та зможуть активно відпочити на атракціонах.

Незабутні враження залишать відвідини Парку історії Землі в с. Підгір’я Івано-Франківської області. У Парку історії Землі "ожили" в скульптурах доісторичні тварини, які населяли нашу планету з від Кайнозойської ери і до Льодовикового періоду. Крім скульптур, тут також є вольєри з живими левами, тиграми, страусами, музей Цивілізації, спортивний та ігрові майданчики, Портал Майбутнього, фуд-корт, які не залишать ваших дітей байдужими.

Нагадаємо, що в Україні за 2023 рік народилося 187,3 тисячі дітей, що приблизно на 22 тисячі менше, аніж у 2022-му.

  • Читайте також:

Коли закінчиться навчальний рік в українських школах: всі подробиці

У "Дії" з’являться документи про освіту: що відомо про нововведення

Від "Дії" до "Мрії": Кабмін озвучив дату запуску нового застосунку