RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

В Україну прийшла справжня весна: де на вихідні потепліє до +18

Вихідними в Україні очікується справжня весна - у деяких регіонах потеплішає до +18.

Прогноз погоди на 2-3 марта оприлюднив портал Meteoprog.

2 березня мінлива хмарність прогнозується у західних регіонах. Лише вдень можливий невеликий дощ у Карпатах та на Закарпатті. Температура повітря вдень становитиме до +15, на Закарпатті - до +18

Читайте також: Весна приходить з заходу: прогноз погоди на вихідні 2-3 березня

У північних областях 2 березня без опадів, а середня денна температура становитиме від +5 до +10. У центральних областях очікується сонячна погода с денною температурою до +11 градусів. У південних областях та у Криму опадів також не буде. Температура вдень становитиме до +13, а на узбережжі Одеської області - до +7. У східній частині очікується малохмарна погода. Вдень повітря прогріється до +9 градусів.

3 березня на Заході очікується хмарна погода із проясненнями. Вдень можливі короткочасні дощі. Вночі очікується від +2 до +7, а вдень - до +12. На Закарпатті синоптики обіцяють до +16 градусів.

У північній частині України мінлива хмарність, але опадів не очікується. Температура повітря вночі від -4 до +1, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до +8. У центральних областях хмарно із проясненнями, але синоптики не прогнозують істотні опади. Температура повітря вночі від -3 до +2, а вдень потеплішає до +9.

У південних областях очікується аналогічна погода. Температура повітря вночі від +1 до +6, вдень - до +12, й лише на узбережжі Одещини - до +7 градусів. У східних областях хмарно із проясненнями, Вночі стовпчики термометрів опустяться у середньому до -4...+1, а вдень потеплішає до +8.

Раніше ми розповідали, що в Україні масово квітнуть підсніжники та фіалки.

Вас може зацікавити:

В Україну прийшла справжня весна: прогноз погоди до 5 березня

Назустріч посівній: яка погода чекає на Україну в березні

Зима ще повернеться з хуртовинами і морозами: дати сильних снігопадів у березні