RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Дитячі іграшки і море квітів: одесити влаштували меморіал пам’яті біля зруйнованого Росією будинку, відео

У дворі зруйнованого багатоповерхового будинку в Одесі небайдужі організували стихійний меморіал у пам'ять про загиблих дітей.

Про це інформує регіональне видання "Думська".

За словами журналістів, небайдужі люди з самого ранку приносять квіти та м'які іграшки до багатоповерхового будинку, по якому ЗС РФ завдали удару 2 березня. Навпроти руїн організували стихійний меморіал на згадку про загиблих дітей.

Читайте також: Під завалами будинку в Одесі виявили ще одне загибле немовля: нові дані про жертви російського удару, фото

Судячи з опублікованих кадрів, іграшки та квіти до зруйнованого будинку приносять навіть ті громадяни, які мешкають в інших районах Одеси.

"Дуже страшно. Розумієте, це нелюди... Дуже шкода маленьких дітей, які навіть ще не зрозуміли, що таке життя" , - розповіла жінка у коментарі журналістам.

Пошуково-рятувальна операція в Одесі продовжується. Співробітники ДСНС працюють без перерви, оскільки під завалами можуть перебувати ще четверо людей.

"Троє, які перебували у списку зниклих, сьогодні самі звернулися до рятувальників. Пошуки продовжуються" , - інформує "ТСН".

Станом на 13:00 жертвами масованого удару по Одесі стали щонайменше 10 людей. Серед загиблих є діти. 3 березня в Одесі та Одеській області оголошено день жалоби.

Раніше ми публікували нові дані про удар по будинку в Одесі.

Вас може зацікавити:

"Він врізався в наш будинок": відео моменту удару "шахеда" в багатоповерхівку в Одесі

Його вбила Росія: фото дитини, знайденої під завалами в Одесі

Під завалами знайшли тіло дитини: всі подробиці з місця удару по багатоповерхівці в Одесі