RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Під завалами знайшли тіло дитини: всі подробиці з місця удару по багато-поверхівці в Одесі

В Одесі зросла кількість загиблих внаслідок нічної атаки ЗС РФ.

"Апостроф" в одному матеріалі зібрав усю актуальну інформацію.

За даними місцевих пабліків, з-під завалів рятувальники дістали тіло 3-місячної дитини.

Читайте також: Російський "шахед" вторгся на територію Молдови: з’явилися подробиці нічної атаки ворога

О 10:46 очільник Одеської ОВА Олег Кіпер підтвердив, що кількість жертв російської атаки збільшилася до трьох осіб.

"Тільки що рятувальники деблокували з-під завалів тіло людини. Пошуково-рятувальна операція триває", - йдеться у публікації Кіпера.

Оновлено 12:49. Пресслужба ДСНС уточнила, що внаслідок атаки Shahed в Одесі загинула 3-річна, а не 3-місячна дитина. Тіло хлопчика витягли з-під завалів багатоквартирного будинку. Пресслужба Одеської міськради також відредагувала повідомлення про загибель 3-місячного хлопчика.

На даний момент відсутня офіційна інформація про можливу загибель 3-місячної дитини.

Видання "Думська", посилаючись на представників ДСНС, зазначає, що під завалами можуть перебувати ще 12 осіб, серед яких четверо неповнолітніх. Людей вважають зниклими, оскільки вони не виходять на зв'язок.

Пресслужба Одеської міської ради уточнює, що з-під завалів дістали тіло 3-місячного Тимофія. Його мати досі шукають працівники ДСНС.

"Наразі тривають розбір завалів, пошукові роботи. Залучені всі оперативні та комунальні служби. До розбору завалів залучено 3 екскаватори та 17 самоскидів. Без опалення залишаються 11 будинків. Розгорнуто пункти обігріву, також людей приймають найближчі школи. Оперативний штаб збирає інформацію щодо необхідності розселення людей, а також надає консультації щодо матеріальної допомоги з міського бюджету та оформлення компенсації за знищене житло за державною програмою єВідновлення", - цитує пресслужба мера Геннадія Труханова.

Батько загиблого Тимофія, за даними видання "Думська", дивом не загинув. Коли у місті пролунали перші вибухи - чоловік пішов до кімнати, аби заспокоїти 3-річну доньку.

Нічну атаку Shahed на Одесу також прокоментував президент Володимир Зеленський. У своїй публікації від 9:15 очільник держави повідомляв про двох загиблих та вісьмох постраждалих. Зеленський висловив родинам жертв свої співчуття та зазначив, що пошуково-рятувальна операція триває.

"Нам потрібно більше ППО від партнерів. Потрібно посилювати український повітряний щит, щоб додати захисту нашим людям від російського терору. Більше систем ППО, більше ракет для ППО – це те, що зберігає життя", - резюмував очільнимк держави.

Раніше ми розповідали, що ЗС РФ завдали удару по багатоповерхівці в Одесі.

Вас може зацікавити:

Росія завдала ударів по Одесі та Дніпру - є жертви: фото і відео

Росія вбила три покоління родини: на Одещині поховали Юрія Глодана, чия історія вразила світ, фото і відео

Дрони пошкодили коледж: фото і відео Одеси після нічної атаки