RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

В Україну повернулася зима: де чекати дощів і мокрого снігу

У вівторок, 12 березня, в деяких областях України варто очікувати дощ та мокрий сніг. Опади завітають на Правобережжя, Херсонщину та Одещину, проте у західних областях температура сягатиме вдень до 13°.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на погодну карту Українського гідрометцентру.

Читайте також: В Україні найближчим часом пройдуть снігопади: яким регіонам "пощастить"

На заході країни варто очікувати дощ, подекуди з мокрим снігом, як вдень, так і вночі. Вітер південно-східний, сягатиме 7-12 м/с. Середня температура вдень затримається на 5-7° та на 3-5° вночі. Проте в Ужгороді та області показники зростуть до 11-13° вдень та 6-8° вночі.

Південний захід та південь країни зустріне вівторок дощем, подекуди з мокрим снігом.Температура сягне 6-8° вдень та 1-3° вночі, в Одесі вночі можна очікувати до +5°, а на Херсонщині температура вночі коливатиметься від +1° до -1°.

Південно-східні області та схід країни матимуть хмарну погоду з проясненнями, проте без опадів. Температура сягне 5-7° в Дніпропетровській та Запорізькій областях (вночі – 1-3° морозу), а от Донецька, Луганська області матимуть 4-6°. Вночі температура на сході впаде до 5-7° морозу.

Така ж температура – 4-6° – буде і в північно-східних областях, Полтавській та Харківській областях. Вночі варто очікувати від 2° до 6° морозу.

Північ країни матиме у вівторок 4-6° тепла вдень та 2-4° морозу вночі. Вітер південно-східний, сягатиме 7-12 м/с. Проте день повинен бути без опадів.

Центральні області матимуть у вівторок дощ та мокрий сніг, зокрема в Житомирі, Умані, Черкасах, Кропивницькому та областях. Температура вдень сягне 4-7°, а вночі – від 1-3° морозу до 1-3° тепла.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Україну йдуть сильні дощі та снігопади.

  • Вас також може зацікавити:

Засипле снігом і заллє дощами: в Україну йде затяжна негода, карти

Буде трішечки снігу і багато дощів: прогноз погоди в Києві у березні-травні

Циклон принесе дощі і мокрий сніг: де в Україні різко зміниться погода