RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

У ЗСУ склав повноваження ще один прес-офіцер

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій склав повноваження керівника Об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку.

Про це він повідомив у своєму Фейсбуці.

"З учорашнього дня я вже не начальник відділу зв'язків з громадськістю і не речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія", де обстановка так само важка, але контрольована - завдяки зусиллям кожного солдата й офіцера, який тягне цю пекельну фронтову лямку", - написав Дмитро Лиховій.

Читайте: Залужного призначили послом в Британію: деталі від МЗС

Дмитро Лиховій у коментарі виданню "Детектор медіа" повідомив, що його відставка пов'язана з плановою ротацією. Наразі він продовжує свою роботу як офіцер Управління зв’язків з громадськістю ЗСУ.

Зазначимо, у "цивільному житті" Дмитро Лиховій є засновником та головним редактором видання "Новинарня". Кар'єру у ЗМІ розпочав у 1991 році журналістом газети "Україна молода".

У березні 2014 р. як офіцер запасу був мобілізований до лав Збройних сил України. Служив заступником командира по роботі з особовим складом зенітної ракетно-артилерійської батареї зенітного ракетно-артилерійського дивізіону 1-ї окремої танкової бригади (смт Гончарівське, Чернігівська область). Демобілізований у березні 2015 р.

У листопаді 2023 року знову мобілізувався до ЗСУ. З грудня 2023 року був речником Генерального штабу, а пізніше став начальником відділу зв'язків з громадськістю — речником ОСУВ "Таврія", також очоливши Об'єднаний прес-центр Сил оборони Таврійського напрямку.

Дмитро ЛиховійФото: Dmytro Lykhoviy

Нагадаємо, раніше пішов з посади спікер Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат. Також наприкінці лютого президент Володимир Зеленський призначив нового командувача Сил логістики Збройних Сил України.

  • Читайте також:

Зеленський звільнив начальника Генштабу ЗСУ: хто прийшов на зміну Шапталі

У Генштабі ЗСУ новий начальник: хто він і ким був раніше

Призначення Сирського: чого очікують від нього молоді офіцери