RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Для мами – сьома дитина, для бабусі – 105-ий онук: на Львівщині встановили сімейний рекорд , фото

У Львівському обласному перинатальному центрі знаменна подія — у 46-річної породіллі з Рівненщини народилася сьома дитина.

Про це повідомляє прес-служба Львівського перинатального центру.

Новонароджений Павло став справжнім благословенням не лише для своїх батьків, а й для своєї бабусі, яка тепер може пишатися вже 105 онуком.

Читайте також: Дітям загиблих добровольців значно збільшать виплати: якими будуть суми з 1 квітня

Пологи пройшли природним шляхом, і малюк з'явився на світ із вагою 3460 грамів і зростом 55 сантиметрів. Це стало можливим завдяки професіоналізму медиків перинатального центру, які забезпечили породіллі належний догляд та підтримку.

Народження Павла — особлива подія ще й тому, що його мати походить із багатодітної родини. Сама вона — десята дитина з тринадцяти, а її матері, яка була присутня на виписці з пологового будинку, зараз 87 років. Багатодітність — традиція, що передається з покоління до покоління, і поява на світ хлопчика стала її яскравим продовженням.

Особливим рекордсменом за кількістю багатодітних сімей на Рівнинщині вважається Рокитнівський район – там лише у селі Глинному на сьогоднішній день налічується понад 600 багатодітних сімей.

Раніше ми повідомляли про те, що в Раді хочуть удесятеро збільшити допомогу при народженні дитини: йдеться про шестизначну суму.

  • Вас також може зацікавити:

"Це не статистика, а наші діти": ветеран ЗСУ потужно виступила перед Заходом, відео

Як ветерану війни отримати грант на власну справу: юристи озвучили алгоритм

Запорука відновлення: бізнес і урядовці обговорили проблеми інтеграції ветеранів у цивільне життя