RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

ФСБ видала фейк про підозрюваних у теракті та Україну: реакція ГУР

Заяви ФСБ, що підозрювані у вчиненні теракту в "Крокус Сіті Холлі" під Москвою хотіли втекти на територію України, є брехнею та спробою відшукати "український слід" у злочинах російського режиму.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на коментар представника Головного управління розвідки Міноборони Андрія Юсова.

Читайте також: Теракт у Підмосков’ї: що відомо на цей момент про бійню у Crocus City Hall

"Конкретно ця заява і ця інформація, звичайно, це нісенітниця. Ці заяви ФСБ розраховані або на відвертих невігласів, або на зазомбоване російське населення. Уявити собі, що, після понад двох років повномасштабного вторгнення, терористи прямують у прикордонні регіони, які найбільше насичені зараз силовиками, спецслужбами і, власне, військовими, я думаю, що тут коментарі зайві”, - сказав він.

Юсов наголосив, що звинувачення ФСБ - це "брехня та спроба притягнути український слід з боку російського режиму, чим вони власне займаються з перших хвилин, як цей теракт стався".

Фото: РБК-Україна

Як відомо, представники Федеральної служби безпеки Росії заявляли, що теракт у "Крокус Сіті Холлі" був ретельно спланований. А зловмисники нібито мали контакти в Україні, і збиралися перетнути кордон.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що очевидець розповів про стрілянину в КСХ.

  • Вас також може зацікавити:

Перші хвилини теракту в Крокусі: відео очевидців

Свідома провокація Путіна: ГУР про теракт у ТЦ Крокус у Росії

Виламали двері, була паніка: очевидець розповів про перші хвилини після теракту в ТЦ Крокус