RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Після скандалу з поцілунками начальник ТЦК з Рівненщини написав рапорт на звільнення

Начальник одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) Рівненщини, що став фігурантом резонансного відео, написав рапорт про переведення до однієї з бойових частин за фактом неробочих дій на робочому місці.

Повідомлення про це залишило Оперативне командування "Захід" на Facebook.

Читайте також: Чи можуть журналісти отримати бронь від мобілізації: в Раді розставили крапки над "і"

В дописі йдеться про те, що командування не має претензій щодо виконання офіцером поставлених задач у межах покладених на нього службових обовʼязків. Проте також вказано наступне:

"Проте відзначаємо, що особисті питання військовослужбовці не повинні вирішувати на робочому місці".

Враховуючи суспільний резонанс, який викликало відео за участі начальника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки Рівненської області, Оперативне командування "Захід" зауважує наступне:

"...зазначений офіцер з власної ініціативи написав рапорт про переведення його для подальшого виконання службових обовʼязків до однієї з бойових частин. Наказ про його призначення до нового місця служби підписаний відповідним керівництвом".

Також додається, що в межах діяльності відповідних органів зʼясовуються обставини встановлення пристроїв запису в службовому приміщенні.

"Також зазначаємо, що витік відеоматеріалів був вкинутий та поширений на загал через ресурси та за прямого супроводження "лідерів" суспільної думки ворогів", – вказано наприкінці повідомлення із закликом громадян дотримуватись інформаційної гігієни та перевіряти першоджерела.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що в Києві "взяли" на хабарі працівника ТЦК, який за $300 обіцяв відстрочку від мобілізації.

  • Вас також може зацікавити:

Примусова доставка чоловіків до ТЦК: в яких випадках це законно

Мобілізація в Україні: хто має право служити тільки за місцем проживання

Скільки працівників ТЦК воювали: у Генштабі розкрили статистику

В Україні одинадцятий рік триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З лютого 2022 року триває повномасштабна війна. Процес вручення повісток - це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов'язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у країні, що воює. Не варто забувати, що обов'язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни - завтра вона може прийти до тебе.