RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Попросіть у Бога про найпотаємніше: потужні молитви на Великдень

На Великдень особливо хочеться звернутися в молитві до бога. Ми підібрали підбірку молитов якраз на такий випадок.

Матеріал підготував "Апостроф".

Читайте також: Міцної віри і любові: як привітати друзів і рідних з Великоднем

Молитва за мир в Україні

Боже, Творець і Отче всіх людей, ти закликаєш до себе всі народи світу. Просвіти їх, щоб серед суєти нашого часу вони дізналися про те, що може принести їм мир. Пробуди в них щире прагнення до розуміння і єдності. Допоможи їм прощати один одному те зло, яке вони завдавали й продовжують завдавати своїм ближнім, допоможи їм співпрацювати в справі миру, поважаючи права кожної людини в злагоді з твоєю волею. Очисти їхні серця від усякої образи та ненависті. Збережи всі народи від гордині, егоїзму і міжнаціональної ворожнечі. Нехай буде завжди благословенне Твоє святе Ім'я і нехай прийде в наші душі та на наші землі Твоє Царство справедливості, миру і злагоди. Амінь.

Молитва на Великдень на удачу і захист від зла

У святу неділю Ісус Христос воскрес, людям всім велику надію і радість дарувавши. Відтепер Господа нашого всі християни прославляють, слава про нього шириться від землі до небес. Силою своєю і милістю своєю незмірною він сьогодні нас рабів Божих оберігає й опікується. Чує він наші молитви та всі їх приймає, від всяких бід рятує. Почуй і мене, Господи, допоможи мені, спаси мене і захисти мене від негараздів і бід відтепер і на віки віків. Амінь.

Молитва на здоров'я

Господи Всемогутній, Господи милостивий, Господи справедливий, допоможи мені, рабу Божому, благослови світлою Паскою. Наповни мене і моїх близьких енергією світлих святкових днів. Нехай очистять мою душу світлі радісні сльози. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Почуйте моє звернення, всі вищі небесні сили. Раттю своєю святою і справедливою оточіть нас, даруйте нам згоду і спокій. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

Молитва на заміжжя і любов

Господь, я, раба Божа знаю, що щаслива тільки в любові до Тебе. Всією душею і серцем вірую в силу і милість твою. Виконую будь-яку святу волю Твою. Довіряю себе Тобі, керуй Моєю душею і наповнюй моє серце тільки тобі знаним сенсом життя. Ти творець мій, так збережи мене від гордості і самолюбства, нехай прикрасами моїми стане розум, скромність і цнотливість. Закон твій наказує людям жити в законному шлюбі. Так нехай же мені на життєвому шляху зустрінеться людина, яка мені стане опорою в житті. Хай будемо жити ми з ним у мирі та злагоді. Допоможи мені виконати призначення своє, бо Ти сказав, дружина чоловікові повинна бути дана в помічниці. Щоб міг рід людський множитися і землю населяти. Почуй смиренне звернення моє і допоможи, щоб могли ми з судженим моїм прославляти Твої святі справи відтепер і на віки віків. Амінь.

Раніше "Апостроф" писав про те, чи можна клеїти на крашанки зображення ікон.

  • Вас може зацікавити:

Традиції Великодня: де і коли освятити паски у Києві

Великдень у Києві та Львові: куди можна піти розважитись та відпочити

Христос Воскрес! Гарні листівки та душевні привітання зі святом