RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Хотів незаконно перетнути кордон: на березі Тиси знайшли тіло ухилянта. Фото

На березі Тиси румунські прикордонники виявили тіло чоловіка середнього віку. Це вже 25-й летальний випадок з початку війни на річковій ділянці кордону під час його незаконного перетину.

Про це повідомила прес-служба Держприкордонслужби.

Читайте також: В Тисі втопилися двоє чоловіків, які хотіли втекти з України. Відео

Зазначається, що загиблий – чоловік середнього віку з ознаками довготривалого перебування у воді. Виявили тіло прикордонники Румунії зі свого боку кордону, про що повідомили українських колег. Особу потопельника наразі встановлюють, оскільки документів при ньому не знайдено.

В Держприкордонслужі зазначають, що від початку повномасштабного російського вторгнення це вже 25-ий летальний випадок на річковій ділянці кордону під час його незаконного перетину.

Раніше ми розповідали, що на Закарпатті затримали чергову групу "спортсменів"-ухилянтів.

  • Вас може зацікавити:

Двоє прикордонників переправили за кордон понад 200 ухилянтів: подробиці справи

"Йди сама в свою Україну і служи": скандал з ухилянтами в Польщі, відео 18+

Чекали два місяці, щоб втекти: прикордонники затримали чергову партію ухилянтів. Фото

В Україні триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З лютого 2022 року - повномасштабна війна. Процес вручення повісток - це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов'язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у воюючій країні. Варто не забувати, що обов'язком кожного українця є захист свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни - завтра вона може прийти до тебе.