RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Чекали два місяці, щоб втекти: прикордонники затримали чергову партію ухилянтів. Фото

Прикордонники продовжують ловити чоловіків призовного віку, які намагаються незаконно перетнути межі України – ухилянтів затримали на кордоні з Угорщиною.

Про це повідомляють у Telegram-каналі Держприкордонслужби України.

Так, у дописі від 23 квітня йдеться про те, що група із восьми чоловіків, яких супроводжували ще двоє осіб до місця перетину кордону, намагалися виїхати з України через Угорщину. Зазначається, що п'ятеро із них прибули у Закарпатську область ще два місяці тому, заплатили незнайомцю по $10000 й очікували подальших вказівок. Харчувалися та винаймали житло власним коштом.

Читайте також: Хотів втекти до Румунії: у Карпатах затримали "горе-туриста", який ночами чув вовків

Зараз активно встановлюються всі деталі щодо створення незаконної схеми. Інформація про переправників вже передана національній поліції.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що на Полтавщині ТЦК розшукуватимуть через поліцію 30 тисяч чоловіків, що не з’явилися за повістками.

  • Вас також може зацікавити:

В Києві взяли на хабарі співробітника ТЦК, який "заробляв" на авто для армії

На Хмельниччині напали на авто ТЦК та побили вікна: відео і всі подробиці

На Волині жінка вигадала "лайфхак" зі спасіння ухилянтів: що з цього вийшло

В Україні десятий рік триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З лютого 2022 року триває повномасштабна війна. Процес вручення повісток - це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов'язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у країні, що воює. Не варто забувати, що обов'язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни - завтра вона може прийти до тебе.