RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Вступна кампанія 2024: коли будуть відомі результати НМТ

У 2024 році абітурієнти втретє складатимуть НМТ, який у 2022 році прийшов на зміну ЗНО.

Коли будуть результати НМТ 2024 і як їх дізнатися, розповідає "Апостроф".

Читайте також: Поради абітурієнтам: що робити, якщо завалили НМТ

Результати Національного мультипредметного тесту 2024 будуть опубліковані в електронних кабінетах абітурієнтів. Для учасників основної сесії результати стануть доступними до 2 липня, тоді як результати додаткової сесії будуть оголошені до 26 липня.

Результати НМТ будуть представлені у формі рейтингових балів у діапазоні від 100 до 200. Ці бали відображатимуться в Інформаційній картці, яка буде доступна у персональному кабінеті разом із Сертифікатом.

На день проведення тестування, після закінчення тесту за конкретним предметом, ви зможете побачити на екрані загальну кількість відповідей, які ви надали. Це включатиме як правильні, так і неправильні відповіді. Також ви отримаєте тестовий бал за кожен предмет.

Для перетворення тестових балів у рейтингові бали за шкалою від 100 до 200, ви можете скористатися спеціальними таблицями переведення. Ці таблиці будуть затверджені. У 2024 році, для отримання рейтингового результату від 100 до 200 балів за кожен предмет НМТ, необхідно буде набрати мінімум 15% від загальної кількості тестових балів.

Ця зміна в порогових відсотках є важливою, оскільки в попередньому році для отримання аналогічного результату потрібно було набрати лише 10% від загальної кількості тестових балів.

Раніше "Апостроф" писав про найбільш популярний предмет НМТ на вибір.

  • Вас може зацікавити:

В Україні реформують систему освіти: чи можна учням самим обрати старшу школу

Де дітям з України отримати безкоштовну шкільну освіту у Польщі: адреси шкіл

В Україні реформуватимуть військові кафедри: що має змінитися