RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

24 червня

Всі новини

У Львові стався конфлікт велосипедистки з поліцією: дівчину з відділку забрала швидка. Відео

У Львові 15 травня стався інцидент між велосипедисткою та представниками поліції – правоохоронці силоміць затримали та доправили жінку у відділ поліції, звідки її потім доставили у лікарню.

Про це повідомила Львівська асоціація велосипедистів.

Читайте також: Зниклі авто, прострочені продукти і булінг: Академія сухопутних військ влипла у скандал

У середу, 15 травня у Львові на вулиці Володимира Великого відбувся інцидент з велосипедисткою та представниками поліцейського велосипедного патруля – велопатрульні зупинили жінку за порушення правил дорожнього руху, вона їхала тротуаром. Проте варто зауважити, що що велодоріжка закінчується біля перехрестя з вул. Княгині Ольги.

Коли правопорушниця відмовилася показати документи, на місце події викликали підмогу – прибув спецпідрозділ тактико-оперативного реагування (ТОР). Загалом Львівська асоціація велосипедистів зауважує, що на місці, окрім велопатруля, був ще один поліцейський кросовер і мікроавтобус поліції з посиленими конструкціями і захистом вікон, а також згаданий спецпідрозділ ТОР. В конфлікті брали участь понад 7 поліцейських.

На вимогу показати документи велосипедистка відмовилася – виник конфлікт, під час якого велопатрульні і викликали підмогу. Зауважується, що працівники підрозділу прибули на місце події у повному спорядженні та з автоматами.

Пізніше стало відомо, що жінку силоміць затримали та доправили у відділ поліції, а звідти — в лікарню: "Відомо про застосування спецзасобів та фізичної сили до велосипедистки, її заштовхали в бус і відвезли в Франківський райвідділ, звідки її забрала карета швидкої допомоги".

Перехожих, які намагалися перешкодити силовому затриманню жінки, попередили про можливу відповідальність за перешкоджання роботі поліції.

Наразі триває з’ясування обставин подій як з боку Львівської асоціації велосипедистів, так і з боку керівництва патрульної поліції.


Нагадаємо, раніше ми повідомляли про скандал у Києві, тоді вчитель обізвав сепаратистом учня-переселенця.

  • Вас також може зацікавити:

Дороги замість дронів: у прифронтовій Костянтинівці оголосили тендер на шалену суму

На Сумщині чоловік опинився в реанімації після ТЦК: деталі скандалу

В Одесі працівник ТЦК побив дівчину: з’явилося пояснення від військових. Фото і відео