RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

Всі новини

У Черкасах скандал через таксиста: вихвалявся, що "відмазав" синів від війни та образив дружину військового

У Черкасах стався новий гучний скандал - водій Uklon вихвалявся, як "відмазав" своїх синів від загальної мобілізації.

"Апостроф" в одному матеріалі зібрав усю актуальну інформацію.

Зокрема, у соціальних мережах з'явилося відео спілкування дівчини з водієм таксі Uklon, який нібито вихвалявся перед нею, що "відмазав" від мобілізації своїх синів. Ба більше, як стверджує авторка відео, чоловік відкрито заявив, що має бажання виїхати до окупованого Бердянська та оформити російський паспорт.

Читайте також: У Харкові скандал через побиття чоловіків: у ТЦК відповіли на звинувачення

Дівчину обурила така позиція водія, оскільки в неї на фронті воюють чоловік та батько. Розмову вона зафіксувала на телефон та порадила водієві тримати язик за зубами, на що той зверхньо відповів, що йому байдуже.

"Дуже попрошу у своїх висновках про рублі трошечки завалитись...", - наголосила дівчина. Вже у відповідь таксист заявив, що не планує їхати на окуповані території або до Москви, та спробував попросити вибачення.

Після інциденту дівчина звернулася до керівництва Uklon та поскаржилася на дії водія. Компанія зазначила, що чоловіка відсторонено та наразі проводиться службове розслідування. За неприємну подорож пасажирці надали незначну компенсацію у вигляді знижки на поїздки.

"Дякую, що повідомили нам про цей випадок, дуже цінуємо ваш фідбек! За вашим зверненням скаргу зафіксували, наразі водія обмежено від виконання замовлень. Крім того, нарахували вам невеличку компенсацію на гаманець у застосунку. Вдячні вам, що допомагаєте рухати світ та наш сервіс", - йшлося у відповіді компанії.

Згодом скандал у Черкасах отримав продовження. У коментарі регіональному виданню "18000" речниця ГУ Нацполіції Зоя Вовк розповіла, що поліція проводить перевірку та встановлює обставини, чи дійсно водій таксі вихвалявся ухиленням від мобілізації та можливим переїздом на окуповані території.

В Україні триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З 24 лютого 2022 року - повномасштабна війна. Процес вручення повісток - це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов'язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у воюючій країні. Варто не забувати, що обов'язком кожного українця є захист своєї країни. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни - завтра вона може прийти до тебе.

Раніше ми розповідали, що телеведуча Мосейчук втрапила в новий скандал.

Вас може зацікавити:

Чоловік із ножем напав на співробітника ТЦК: як покарають злочинця

У Львові стався конфлікт велосипедистки з поліцією: дівчину з відділку забрала швидка. Відео

ТЦК звинуватили у побитті дівчини в Одесі: що кажуть у поліції та Міноборони