RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Повернувся з фронту: чим зараз займається скандальний ексочільник Рівненського ТЦК

Ексначальник Рівненського ТЦК Олександр Ярмошевич, якого звільнили після скандалу з поцілунками на робочому місці, очолить бригаду ЗСУ.

"Апостроф" зібрав усю актуальну інформацію.

Спочатку журналісти ТСН повідомили про те, що Олександр Ярмошевич, якого звільнили з ТЦК та перевели на бойову роботу, вже повернувся з фронту.

Читайте також: Після скандалу з поцілунками начальник ТЦК з Рівненщини написав рапорт на звільнення

Медіа наголошує, що Олександр Ярмошевич вже повернувся з фронту. Топвійськовослужбовця після скандалу призначили командиром бригади в Ужгороді - в обласному центрі він має сформувати боєздатний підрозділ.

Інформацію про повернення з передової також оприлюднило видання Zaxid.net. Ексначальник Рівненського ТЦК у коментарі журналістам підтвердив, що його призначили на посаду командира бригади. Він прибув з передової до вищого штабу, аби отримати розпорядження від вищого військового керівництва.

Разом з тим, Олександр Ярмошевич не підтвердив журналістам інформацію, що його перевели до Ужгорода. Ба більше, колишній начальник ТЦК не розуміє, звідки кореспонденти отримали подібну інформацію.

"Частина буде формуватися з нуля і може бути розташована будь-де. Я ще навіть не прийняв посаду, тому не знаю, звідки у журналістів така інформація", - резюмував Ярмошевич у спілкуванні із журналістами.

На момент публікації матеріалу пресслужба Сухопутних військ ЗСУ не коментувала інформацію про повернення Олександра Ярмошевича з передової та його призначення на посаду командира бригади.

Раніше ми розповідали, що на Одещині викрили схему збагачення керівника ТЦК за сприяння лікаря ВЛК.

Вас може зацікавити:

Чоловіки бояться їхати у Чернівці: влада обурюється методами ТЦК

Нападником був колишній військовий-втікач: в ТЦК розповіли про побиття співробітника на Хрещатику

"Це звіздєц": у Харкові місцеві мешканці влаштували сутичку зі співробітниками ТЦК. Відео