RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 липня

30 червня

Всі новини

Дуже ревнував дружину, а на фронті отримав контузію: подробиці розстрілу блогерок у Вінниці військовим

У Вінниці військовий вбив свою 18-річну дружину та наніс смертельне поранення її 19-річній подрузі – серед мотивів та причин називають контузію чоловіка та ревнощі. Пізніше тіло хлопця знайшли на березу річки Буг – він вчинив самогубство.

Про це йдеться в матеріалі ТСН.

Читайте також: У Вінниці хлопець вбив молоду дружину з її подружкою і застрелився: фото і всі подробиці трагедії

Варто нагадати, що трагедія сталася 13 червня вранці у спальному районі Вінниці. Михайло Мазур повернувся з фронту додому до 18-річної дружини, а під час конфлікту розстріляв її та 19-річну подругу, після чого наклав на себе руки.

Подруга дівчини змогла викликати швидку, проте була важко поранена, тож не була в змозі відчинити двері. Правоохоронці потрапили у квартиру на третьому поверсі через вікно. Тіло військового через певний час виявили на березі Південного Бугу – він вистрелив собі в голову. Його 18-річна дружина померла на місці, а поранена подруга – в лікарні.

Що відомо про вбитих дівчат

Вбиті дівчата виявились відомими українськими стримерками, користувачі в мережі впізнали, що це Віра "Пантера" та її подруга Наталія (дружина військового).

Наталія з села Кукули на Вінничині. Її товариш згадував, що Михайло тривалий час (близько двох років) намагався "добитись" дівчину: "Вона не хотіла бути з ним, але все-таки довірилася йому, і вже під час війни вони одружилися".

Після сварки вона повернулася назад у Вінницю. "Він її дуже ревнував, і через те, що він втратив побратима, то дуже міг швидко розізлитися. Сприймав близько до серця все, що про нього погане говорили", – згадує знайомий.

Подруга Наталії – Віра – родом з міста Дніпро. Переїхала до Вінниці, щоб жити з подругою та разом вести соціальне життя, адже вони були блогерками та вели стріми в TikTok.

Нові деталі трагедії

В матеріалі зауважується, що на кадрах поліцейських, які були зроблені під час огляду місця, можна помітити велику кількість стріляних гільз. Наразі не відомо, скільки саме пострілів здійснив чоловік. Слідчі вказали, що опісля він закрив квартиру та пішов.

Пізніше вказали, що чоловік вже два роки перебував на фронті, а торік отримав посвідчення учасника бойових дій. Мав намір приїхати до міста у відпустку. Він, за словами знайомих, на фронті отримав контузію, тож мав дещо нестабільний психологічний стан.

Щодо зброї – друзі загиблих дівчат думають, що чоловік привіз її з фронту. Однак у прокуратурі зауважили, що зброя не закріплена за військовою частиною. Правоохоронним органам лишається з’ясувати, звідки у чоловіка пістолет.

Щодо мотиву

Зауважується, що чоловік повернувся до квартири, щоб поговорити. Після того, як дівчина почала просити розлучення, він не погодився з таким рішенням. Знайомі стверджували, що чоловік сильно ревнував свою дружину. Сусіди також стверджували, що вночі у квартирі була сварка, а вже після цього почули постріли. Правоохоронці не називають мотиви, які Михайло озвучив у відео, що встиг записати перед смертю.

Наразі триває слідство у справі, "... адже залишилося багато запитань, на які правоохоронці ще мають знайти відповіді".

Раніше ми також повідомляли, що під Львовом розстріляли кримінального авторитета.

  • Вас також може зацікавити:

Трагедія на Житомирщині: вчитель ліцею вбив підлітка і поранив його брата

На Київщині чоловік жбурнув гранату біля магазину: як покарають зловмисника

В Одесі знову спалили авто військовослужбовця. Відео