RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

Як посилити зв'язок із сонячною енергією: три "магічних" ритуали у день літнього сонцестояння

Під час літнього сонцестояння, 20 червня, є унікальна можливість посилити зв'язок із сонячною енергією. Цей період є ідеальним часом для виконання ритуалів та обрядів, спрямованих на розквіт власного енергетичного потенціалу.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: День літнього сонцестояння 2024: головні магічні ритуали, заборони та прикмети

Ритуал наповнення сонячною енергією 20 червня

Для проведення ритуалу наповнення сонячною енергією необхідно обрати затишне місце на відкритому повітрі, де є безперешкодний доступ до сонячного світла. Необхідно заздалегідь підготувати спеціальні камені або кристали, що мають асоціацію із сонцем. Це може бути цитрин та аметист. Перед ритуалом потрібно розмістити камені чи кристали на сонці на час літнього сонцестояння для заряджання сонцем. Під час самого процесу потрібно внутрішньо відкрити серце на прийняття сонячної енергії. Необхідно візуалізувати, як сонячна енергія потрапляє на камені та кристали, наповнюючи їх та заряджаючи світлом та силою. Після ритуалу потрібно використати їх як талісмани. Це неодмінно підсилить ваш потенціал та духовне зростання.

Обряд реалізації намірів 20 червня

Для проведення обряду з реалізації намірів та мрій також необхідно обрати тихе місце просто неба чи де-інде, де є вільний оглядовий майданчик та доступ до сонячних променів. Починати ритуал необхідно з медитації чи просто спокійного стану із глибоким диханням. Головне - необхідна сильна зосередженість та занурення в момент. Після цього треба візуалізувати власні наміри, цілі та мрії, яких прагнете реалізувати. Потрібно уявити їх освітлених сонячним світлом і наповнених енергією сонця. Після чого необхідно вголос озвучити наміри та мрії, спрямовуючи їх до сонця, що є символом високої енергії та потенціалу. Вкінці треба відчути, як сонячна енергія підтримує у досягненні бажаного.

Очищення та перезавантаження 20 червня

Для виконання ритуалу з очищення та перезавантаження необхідно обрати місце, де будете почуватися комфортно для медитації та рівноваги. Перед ним треба очистити власний простір за допомогою ароматичних трав або свічок з природними ароматами. Далі потрібно сісти, щоб було зручно. Необхідно послухати своє дихання. Далі треба відчути, які тіло розслабляється і наповнюється сонячною енергією. Потрібно візуалізувати, як сонячні промені проникають в тіло і наповнюють собою кожну клітинку, очищуючи від негативних енергій чи блоків. Наприкінці ритуалу необхідно висловити подяку за очищення та перезавантаження, маючи в собі нову енергію та світло.

Такі ритуали необхідно проводити тим, хто відчуває емоційне виснаження. Енергія допоможе поновити енергію завдяки силі літнього сонцестояння. Це неодмінно активує внутрішні резерви, потенціал. Після таких дій одразу стане легше.

Раніше "Апостроф" публікував календар свят та вихідних у червні.

  • Вас також може зацікавити:

Русальний тиждень 2024: дата початку і головні заборони

Церковні свята у червні 2024: на які дати випадають великі свята

Захист небес: найсильніші молитви від ворогів, злих людей та ненависті