RU  UA  EN

Вівторок, 2 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 липня

Всі новини

Удар по Івано-Франківську: Нафтогаз допоможе у відновленні пошкоджених корпусів університету нафти і газу

НАК "Нафтогаз України" допоможе відновити корпуси Національний технічний університет нафти і газу в Івано-Франківську, по яких Росія вдарила ракетами вночі 22 червня.

Про це поінформував голова правління "Нафтогазу" Олексій Чернишов на своїй сторінці у Facebook.

"Ми не залишимось осторонь та профінансуємо відновлення навчального закладу після того, як фахівці повністю оцінять масштаби руйнувань. Наша молодь - це наше майбутнє, і ми зробимо все можливе, щоб якнайшвидше відновити пошкоджені споруди та навчальний процес в університеті", - наголосив він.

Фото: facebook.com/oleksiy.chernyshov

Чернишов зазначив, що вже обговорив це питання з керівницею Івано-Франківської ОВА Світланою Онищук та ректором зазначеного вишу Ігорем Чудиком.

Фото: facebook.com/oleksiy.chernyshov

За попередніми даними, у результаті ворожого обстрілу пошкоджено 14 будівель університету Івано-Франківська, а також вибито понад 800 вікон.

Фото: facebook.com/oleksiy.chernyshov

Раніше ми показали, як виглядає Івано-Франківський університет нафти та газу після ворожої ракетної атаки вночі 22 червня.

Також нагадаємо, що 22 червня РФ завдала чергового удару по містах України та її енергетичній інфраструктурі. Окупанти атакували крилатими ракетами та ударними БпЛА.