RU  UA  EN

Середа, 3 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 липня

Всі новини

Журналіста шокував випадок з розрахунком у маршрутці на Вишгород

Журналіста шокувала ситуація з розрахунком у маршрутці в Вишгороді Київської області, коли юнак розрахувався з водієм за проїзд на персональну карту через банківський додаток.

Про це журналіст NV Олександр Пасховер написав на своїй сторінці у Facebook.

За його повідомленням, випадок трапився у маршрутці в Вишгороді Київської області. Юнак хотів розрахуватись з водієм карткою:

"Випадок в маршрутці в Вишгороді. Хоча таке може бути в усіх маршрутках країни. В автобус заходить юнак та питає водія, чи можна розрахуватися за проїзд карткою? Можна. Через кілька зупинок хлопчина прямую на вихід і протягую водію картку".

Проте, як зауважує Пасховер, "не все так просто", адже юнакові довелося стояти та власноруч прописувати номер картки, що зайняло деякий час: "Водій протягує йому свою картку, і просить через банківський додаток перевести гроші на неї. На щастя у хлопчини є додаток. І ми всім автобусом чекаємо, коли він "вгадає" всі цифри… А я подумав, от добре що в наших маршрутках ще не можна розраховуватися біткоінами".

"Всією Україною їздять тисячі, десятки тисяч маршруток. Мільярдний оббіг чорного та сірого "налу" в природі. Окрім того, що це кримінал, то це ще й дуже не зручно. А раптом у водія немає карточки, чи у пасажира біткоінов. Йди пішки у свій Вишгород", – підсумовує ситуацію журналіст.