RU  UA  EN

Пʼятниця, 20 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

Монатіку довелось виправдовуватися через участь у розкішному весіллі біля озера Комо

Український співак Дмитро Монатік виступав на помпезному весіллі українців на італійській віллі для того, щоб примножити благодійний збір.

Відповідь пресслужби співака опублікувала журналістка Аліна Доротюк.

Цього місяця в нас був благодійний тур США та Канадою. Під час нього українська пара запросила нас виступити на весіллі в Італії. Це був єдиний вихідний перед наступним благодійним концертом у Лімасолі і можливість примножити збір. Наречені з України, організатори з України. Діма погодився зробити цей виступ у свій вихідний. Звітність про донати, звичайно, буде після нашого повернення 15 липня до Києва (після чергового благодійного концерту у Лімасолі). Одразу ж підібʼємо підсумки і опублікуємо їх.

З приводу брехні щодо мови виконання. Діма жодного слова російською мовою зі сцени не сказав! Його позиція чітка: він не виступає і не виступатиме мовою окупанта і агресора — росії", - йдеться у заяві.

Також у співака розповіли, чи були на весіллі росіяни.

"Жодного росіянина серед гостей на весіллі на було (це нам підтвердили організатори весілля). Всі гості - українці. З приводу ведучого вечора — наскільки нам відомо, Максим Галкін не росіянин, а отримав громадянство Ізраїлю. Захід проводив українською та співав українські пісні", - відповіли у пресслужби.

Але журналістка звернула увагу, що попри це Галкін усі дописи в соціальних мережах підписує відповідно до законодавства РФ про іноагентів.

Відео з виступом Монатіка на весіллі біля озера Комо в Італії опублікувала наречена Ангеліна Терська 10 липня на своїй сторінці в Інстаграмі:

Нагадаємо, що на весіллі Максим Галкін зміг вимовити "пароль українця".