RU  UA  EN

Середа, 18 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

18 вересня

Всі новини

Оксана Білозір розповіла, яку пропозицію зробила Офісу Зеленського

Співачка Оксана Білозір пропонувала Офісу президента Україна свою допомогу у пошуку і обміні полонених.

Про це вона розповіла в інтерв’ю "Апострофу".

Білозір зізналась, що вже займалася пошуком полонених.

"Була однією із перемовниць СБУ з 2014 по 2016, коли запрацювали Мінські угоди, коли було визначено коло людей, які мають працювати по Мінських угодах, тоді я вже не змогла ефективно працювати. Працювала тільки як помічниця у пошуку. За час моєї роботи з СБУ була напрацьована велика мережа волонтерів, в тому числі всередині ТОТ, які давали нам різну інформацію для пошуку наших полонених, які знаходяться в підвалах. Мені приємно, що серед тих людей, які давали інформацію, також були священники", - розповіла співачка.

Зараз вона відсторонена від цієї роботи.

"Хоча я робила спроби, робила пропозиції і в мене є пул контактів дуже великого рівня, який би дозволив мені ефективно працювати в цьому напрямку. Але теперішня влада має свої підходи, своїх людей, їх можна зрозуміти", - зізналась Білозір, додавши, що Офіс президента відмовив їй у співпраці.

"Хоч я робила спроби дуже інтенсивно і наполегливо від самого початку повномасштабного вторгнення. Бо я знала, розуміла, як це можна робити, крім тої методики, якою керується сьогоднішня влада при обміні полоненими. Тобто можна було використати і мій цивільний ресурс, і міжнародний", - розповіла співачка.