RU  UA  EN

Неділя, 22 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

22 вересня

Всі новини

Епіфаній звернувся до Діви Марії щодо нашестя озлоблених окупантів

Митрополит Епіфаній привітав українців зі святом Успіння Пресвятої Богородиці та звернувся до Діви Марії з проханням захисту від нашестя озлоблених окупантів.

Про це предстоятель Православної Церкви України написав на своїй сторінці в Facebook.

"Сердечно вітаю усіх зі святом Успіння Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії! Після Свого блаженного Успіння Вона стала Заступницею і Молитовницею за всіх людей, хто з вірою звертається до Неї", – написав митрополит.

Він наголосив, що Богородиця "... по-материнськи опікується усіма дітьми Церкви, втішаючи й розраджуючи скорботних, захищаючи немічних, наставляючи на істинну путь заблукалих, грізно стаючи проти нападів супротивників та ревно заступаючись за грішників, які каються".

В цей особливий день Епіфаній вирішив звернутись до Діви Марії та попросити захисту для українського народу від "нашестя озлоблених окупантів":

"Пречиста Діво Маріє! По Успінні Твоєму, і в нинішній час, і надалі не залишай наш багатостраждальний український народ без Твого могутнього Покрову і Твоєї благодатної допомоги, спаси нас від усякого зла, будь Стіною Нерушимою і Захисницею Нездоланною від нападів усіх ворогів, видимих і невидимих. Силою Сина Твого захисти Україну нашу від нашестя озлоблених окупантів, подай нам перемогу над ворогами й утверди справедливий мир!".

Нагадаємо, "Апостроф" повідомляв, що митрополит Епіфаній у нагадуванні українцям про наближення важливого свята - Успіння Пресвятої Богородиці - розповів, чому варто радіти у цей день.