RU  UA  EN

Середа, 18 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

18 вересня

Всі новини

Тест на уважність: знайдіть помилку на картинці за 7 секунд

Вважається, що головоломки покращують навички швидкого реагування і розв'язання проблем, тренують спостережливість і критичне мислення. Також вони добре впливають на концентрацію та увагу до деталей. Але є важлива умова - ці навички потрібно постійно тренувати.

"Апостроф" пропонує знайти помилку на зображенні хлопчика, що катається на ковзанах. На виконання завдання у вас є лише сім секунд.

На картинці ми бачимо хлопчика, який радісно катається на ковзанах і грає в хокей зі своїм собакою. Однак на цій веселій картинці є деталь, яка не зовсім вписується в кадр. Якщо уважно подивитися на картинку, помилку можна відразу помітити. Якщо є ви вирішили потренувати свою спостережливість, то не забувайте, що у вас є ліміт часу в сім секунд.

Завжди пам’ятайте, незалежно від типу зображення чи головоломки, завжди розділяйте його на крихітні сітки та рухайтеся до центру, починаючи з кутів.

Правильна відповідь

Хлопець грає в хокей на ковзанці, тож роликові ковзани тут не до місця.

Не засмучуйтеся, якщо ви не змогли розв'язати головоломку. Пам’ятайте, що ви можете покращити свій результат, якщо будете більше практикуватися.